Hedvig Sannar - blogg - mode, min vardag & inredning

Desigual

Hej! Nu är jag färdig-fixad inför kvällen. Självklart har jag på mig min älskade desigual-klänning! Det känns som att jag alltid har på mig den på fester, men vad? Jag älskar den! Såhär ser jag ut just nu:

Ha det bäst!PackaPackaPacka

Hello! Nu håller jag på att packa. För vi ska nämligen sova över i Falsterbo hos våra kompisar,, Jag vet inte om vi kommer gå och se nåt bål, men vi får se hur vi gör! Här kommer 2 bilder på min outfit idag!

Ha en trevlig Valborg!BIOBIOBIOBIO

HeLLo <3

Nu ska jag till skolan. Idag ska vi på bio med klassen, så det lär väl bli kul? Annars händer inget speciellt. Eller jo! För er som är intresserade så har jag fått 8:ans matte-bok även om jag går i 7:an! STOOLTTack till alla som röstat!

Jag vann tävlingen på "smilesunshinesmile"-bloggen! Tack så jättemycket till alla som röstat och även till dig som har bloggen och skrev en så fin text till mig! Jag blev verkligen jätteglad!

Tack och Hej! <3

Ligga och sola i gräset!

Helloo! Nu är jag hemma från stan. Det blev såklart inget köpt. (Ni vet nog varför,, Det är ju kameran det handlar om.) Klänningen från H&M hade inte heller kommit in så jag kunde inte utnyttja mitt presentkort. Jag hittade ett par snygga sneakers på Stadium men mamma ville inte sponsra mig med en tredje-del av priset så de blev inte köpta. Trist! Men efter allt tråkigt blev det i alla fall att jag och Agnes gick och la oss i gräset och solade! Här kommer lite bilder!


Världens coolaste musikvideo, enligt mig!

Hej! Nu sitter jag här hemma hus kusinerna. Idag blir det antagligen stan med Agnes. Jag ska kolla på ett par sneakers och om klänningen från H&M har kommit in än. Så, detta är hur min dag ser ut just nu. Här kommer världens coolaste musikvideo enligt mig!

Ha en bra dag!

Kusinerna

Hello everybody! Idag blir det IKEA och Media Markt som står på listan. Efter det ska vi (jag och min lillasyster) till våra kusiner och sova där i natt. Våra föräldrar ska på fest hos kusinernas pappa. Så vi kommer vara hemma själva! ;D

Ha det bäst!Putsa fönster,,

Nu ska jag snart till skolan. Vi ska ha sån miljötema-dag och jag ska putsa fönster,, Men innan dess får ni en outfit bild!

Hoppas ni får en bra dag! Kram <3
 

Ja, det var ju ett jädra tjat om min önskade kamera!

Men det får ni tyvärr lida med. Jag sparar ju till en digital-kamera och har ett problem. Vilken ska jag ha? Jag vill ha en med hög optisk zoom, många pixlar och får gärna ha snygg design. Jag har hittat 2 favoriter!
Vilken tycker ni jag ska köpa i juli? (då jag har råd)

Denna?

Eller denna?

SkolaSkolaSkola

Hej! Nu ska jag till skolan. Idag har vi fransk-prov! Usch,, Men vi får väl hoppas att det går bra! Jag berättar sen när jag kommer hem. Här kommer en outfit bild på hur jag ser ut idag! Kram <3

Homemade by me

Hej! Kom nyss hem från att ha vatt på stan och letat som en galing efter en klänning på H&M. Men naturligtvis så hade den inte kommit in än. I alla fall. Idag sydde jag klart en t-shirt som jag började på förra veckan. Jag blev faktiskt riktigt nöjd med den! Här är resultatet!