Hedvig Sannar - blogg - mode, min vardag & inredning

Jag har bytt bakrund i alla fall!

Hej! Jag kom nyss hem från golfträningen med en fet blåsa i handen. Usch, vad det svider. Det gör ont att skriva på datorn också, men.

Jag har i alla fall bytt bakrund som ni kanske ser. Jag vet inte om det blev så mycket snyggare än det förra men det får duga nu ett tag. Det svåra var att hälfen sa att jag skulle ha den svarta och hälften sa den jag har bytt till nu. Men jag testar denna bakrtund nu, sen får vi se.

Ha det bäst! <3

200 kr kvar på H&amp;M

HeLLo! Här sitter jag som vanligt framför datorn och skriver av mig. Idag har inget intressant hänt. Men en sak jag kom och tänka på är att jag faktiskt har 200 kr kvar på mitt presentkort på H&M. Undra vad jag ska köpa för de. Här är några klänningar som jag hittat på H&M's hemsida. De kanske snart blir mina. Vem vet? :)Vilken färg var finast? Jag tror jag tycker om den blåa mest. ;) 

Helgen bortslösad.

Hej! Nu är helgen slut. Tråkigt, men tyvärr sant. Fast det som är bra är att den snart kommer igen. Jag tycker jag slösat lite på den här helgen. Jag har liksom inte gjort nåt kul, om jag ska vara ärlig. Ja vaddå? Kolla själva:
Lördag - Städning i stugan hela långa dagen.
Söndag - IKEA och bara varit hemma.
Ja, där ser ni! Inget kul alls. Men jag får väl ha en trevlig vecka framför mig iaf. Vi får se. Jag har ju faktiskt ett ganska stort fransk-prov på torsdag så, så rolig kommer nog inte veckan att bli.

Hoppas ni iaf får en trevlig vecka!

Jag vill ha sommar!

Innan ville jag ha vår men nu när det väl är vår vill jag ha sommar! Här kommer lite härliga sommarbilder från när jag var liten! (Bilderna är från lite olika länder bland annat Kroatien, Grekland och Tyskland.)Hahha, jag hitta en gammal bild från när min kusin sminkade mig och Nina. Sen skulle vi va sånna "wannabe modeller",, :SKöttbullar

Hej!

Söndag idag. Vi har ingen riktig aning om vad vi ska göra men det blir väl IKEA eller något liknande. Det är väl alltid kul att komma dit och äta goda köttbullar med mera.

Jag har inte riktigt bestämt mig vilken bakrund jag ska ha. Men det lutar nog mest mot den vita. Men vi får se. Jag tror jag har kvar den jag ha nu några dagar till. Sen kanske jag bytar.

Ha en bra dag! Kram (L)


Städning i stugan

Helluu

Idag var det städning i stugan. Det brukar vi göra nån gång om året. Eftersom att stugan ska vara fräsch när vi kommer dit under sommaren. Inget särskillt har hänt. Mormor har bara matat oss med massor av gott. Bland annat massvis med kakor, ostbågar, frukt med mera,, :S

Ha det bäst!

Fredag!

Hejsan!
Nu är jag äntligen hemma efter en seg fredag i skolan. Som tur var fick vi sluta 1 halvtimme tidagre, men ändå en seg dag. Mamma slutar lite tidigare idag så då ska vi antagligen gå ut på stan i detta härliga väder! Soligt är det men lite blåsigt!

Hoppas ni haft en trevlig dag! Kram

SOOL (LL)

Helluu

Idag har bara vatt en vanlig dag. Inget speciellt kul har hänt. Eller jo! Maddie (min bästis) kom till skolan idag. Hon var sjuk igår. ;) Plus att vi har haft väldigt härligt väder här i Malmö!

Annars har allt vatt som vanligt! Hur har dagen själva vatt? :)

             

450 kr i månaden... :/

Som ni kanske vet så håller jag på att spara till en kamera. Innan räknade jag att jag skulle spara 2400 kr på 4 månader ocjh spara 600 kr varje månad. Men då räknade jag fel, jag glömde att räkna med minneskortspriset (300 kr) och jag glömde även att jag bara hade 3 månader på mig till juni.

Men nu har jag iaf bestämt mig. Jag får ju 1000 kr i juli eftersom jag inte ätit godis på 1 år. Så jag behöver bara spara 1700 kr på 4 månader eftersom det blir omöjligt att spara till juni. Jag får alltså skippa ha kameran i Kroatien. Men aja, här har ni fått höra lite onödigt kamera-snack! Tack för att ni läste!

NI ÄR BÄST! (L)Nu vet jag hur man stänger av ljudet på min itemklocka! (Y)

Hahha, nu vet jag äntligen hur man stänger av ljudet på min klocka. HAHHA, den pep varje timme innan och alla i klassen bara "Men aahh, stäng av den!" Jag bara "Men vaa? Jag kan inte! :D" Det var det att man fick ingen instuktion till, men som tur var så hittade jag en på deras hemsida. (Där jag beställde den)

Så nu kommen den inte pipa varje timme längre! Visst är jag duktig?! ;D <3