Hedvig Sannar - blogg - mode, min vardag & inredning

fångarna på fortetBilder ovanför från gårdagens regnbåge!
Hej på er! Kom nästan precis hem från att ha spelat 9 hål på kvarnby. Det gick absolut inget vidare, men har ju inte spelat ett enda litet slag under hela sommaren så. Då går det som det går. Nu är det franska som gäller och därefter fångara på fortet! Ha en trevlig kväll!

topshopRiktigt snyggt mode till hösten! Jag älskar på bild 1 hur hon har den fina beiga skjortan nerstoppad. Sen den coola portföljen till! På bild 2 tycker jag om legginsen med den där mocca-lappen på sidan! Jackan och mössan skulle jag inte heller neka till!

BLACK BOOKRiktigt snygg t-shirt från BLACK BOOK som står på listan! Jag har så jäkla mycket nu som jag vill ha! Denna, AnnaO-överkastet, ringar och Odd Molly-koftan! Men i och för sig så pallar jag inte lägga 1700 kr på en kofta. Så Odd Molly koftan kan jag stryka.

golf

Nu börjar golfträningarna igen! Haha, egentligen började dem redan i mitten på sommarlovet, men vi har ju inte varit hemma liksom. Men yes, nu börjar det!


Skjorta - mammas gamla, jeans - H&M och converse.

the sea

Dagen igår erbjöd ett konstigt väder. Sol blandat med moln. Men vi tänkte, vi måste ju ner till stranden nu innan hösten kommer. Så vi gick ner. Några droppar vatten kom men efter ett tag var solen framme igen!Tänk att här var fullproppat för bara 5 veckor sen. Det kan man inte tänka sig! Nu hade vi stranden heelt för oss själva!


Förutom en. Han paddlade kanot! (Kolla här så mörkt det var ett tag under dagen!)


Och, nej. Jag badade inte. Det gjorde däremot min syster. Men jag tyckte inte det lät så lockande med 15 grader. Det var heller inte särskillt skönt, när jag väl kände.

malmöfestivalen

Hello! Här kommer lite bilder från kvällen på mf!

Nu blir det avgång till sommarstugan i höllviken! Men vi ses imorgon! Kram


finfin

Dagen i sin helhet har varit finfin. Den fortsätter i samma form med malmöfestivalen! Ha det gött!


Ihh, vad torra läppar!

salem

Hello folks! Hemma efter en dag i skolan. Just nu sitter jag och läser lisaplace den är grym! Ikväll blir det malmöfestivalen! Det är ju Lisa Nilsson och Salem Al Fakir som uppträder!

Som ni ser så har jag gjort om lite på bloggen! Jag tyckte den förra bakrunden var lite för somrig och headern hatade jag! Jag tror jag behåller det som jag har just nu ett tag! Men vi får se!


Tröja - Gina, Klocka - item, Jeans - åhléns och converse.

blåsigt

Ojj, vad blåsigt det har varit idag! Det gillas inte. Jag vill ha vindstilla med sol! Och det vill jag ha i helgen! För då ska vi nog ner till sommarstugan och mysa! Trevligt, trevligt! Idag har inte hänt något särskillt, bara tråkig skola (som just nu kallas för) som vanligt. För att göra dagen lite bättre så köpte jag mig en delicato-boll! Stämningen blev lite bättre men inte helt bra.

churros

Efter att ha varit sugen på churros nu i 2 dagar så blev det självklart att jag min kära vän Maddie drog in till malmö festivalen och köpte varsin tratt. Mmm vad god den första var men ack vad illa jag mådde då jag åt upp den sista! Låt bilderna visa!


Här är den fantastiska tratten. Men jag rekomenderar att man delar en tratt på två.


Lite folk som strosade runt på malmös trevliga festival.

turkeeyy


De flesta dagarna låg vi vid poolerna och stekte! Man fick bada var 10:e minut för att inte svettas ihjäl!


En dag åkte vi även ner till havet. Där var det riktigt härligt! Lagom stora vågor i det turkosa vattnet! Det enda som gjorde stranden dålig var att man inte kunde gå i sanden. Då brändes fötterna! Haha, det såg jättekul ut för allt folk fick springa som galiningar upp till sina stolstolar!


På kvällarna underhöll man sig med basarer och restauranger!


Detta bröd serverades före varje middag! Gott!

första dagen

NOO! Idag är det första skoldagen med betyg! Fy vad nervös jag är! Men, men sånt är livet. Fast vissa säger faktiskt att de tycker om betyg, jo att det peppar en. Men vi får se hur det blir för mig. Antagligen bara... hemskt. Haha, nog om det. Det ska iaf bli grymt att träffa alla!


Men aja, det är bara att ta det med ett leende!