Hedvig Sannar - blogg - mode, min vardag & inredning

mat-blogg??


Här har ni en del av mina örhängen. Tycker att det är så fint när de ligger bredvid varandra. Så färgglatt!

Första lovdagen! Dagen började med ett tandläkar-besök, trevligt. (Jag har tandställning, för er som inte vet.) Därefter gick jag, Nina och mamma på stan. Nu har jag inga fler julklappar att köpa! Skönt!
Ikväll blir det lasange! Haha, jag börjar känna att min blogg börjar bli en mat-blogg. Ja, jag berättar var jag äter och bilder på mat o s v. Men det ska jag genast sluta upp med! (I alla fall lite!) Ha det fint!

wonderful


Åh, äntligen hittade jag dessa bilder! Hittade de på http://blogofmine.blogg.se! Som jag velat ha de bilderna sen jag såg IKEA-reklamen på tv! Bara kolla så fina de är! Tänk om ens rum hade sett ut så! Det skulle jag absolut inte tveka till! Så himla fint!

Nu har jag JULLOV!! Kan inte förstå det själv än. Men aja, nu blir det eclipse, hade jag tänkt! Puss

favorit-koftan!Detta bar min kropp i torsdags. Kofta - mammas gamla, t-shirt och jeans - H&M och ringar från Ginatricot och loppis. Åh, vad jag älskar denna kofta. Tänka sig att denna legat i mammas garderob i 10 år och NU var det ett bra tillfälle för att fråga om jag ville ha den...

Skolavslutning imorgon! GRYMT, säger jag bara! En annan sak som kanske inte är riktigt lika grym är att jag har ett stort SO-prov. BULL. Äsch, får väl tänka på att det är jullov snart så jag inte blir allt för deppig!

babushka


Igårkväll använde jag mig av min kreativa sida och målade klart en tavla som jag hållt på med ett tag. Den föreställer en babushka. Jag älskar sådana! De är så fina! Såhär blev tavlan!

(Ni som blir förvirrade över datumet: Jag började måla den då.)

Jag blev faktiskt ganska nöjd. Den blev färgglad, precis som jag ville. Jag vet inte om jag kanske gjorde en miss med att måla oranget. Men, äsch. Vi får se. Ändrar jag mig är det ju bara att måla över!

Nu - fixa klart allt innan alla gästerna kommer. (Ska ha julmiddag idag med en massa gamla kompisar!)

Ha det bäst!

julmustSitter här och dricker en julmust. (Eller hur är julmust godare än cola?!) Aja, det är i alla fall min åsikt. Skulle egentligen gå på stan och köpa julklappar med bästa Agnes, men hon är sjuk idag. Så det blev inte av. Tråkigt men sant. Så det får väl bli SO istället. Har ju prov på måndag! Puss

tiden försvinner


Vår ljusstake.

Stör mig på de två nedrans vågorna som ligger på min axel!!
Oj, vad tiden springer iväg. Julafton om 8 dagar! Helt sjukt! Och det bästa av allt, julavslutning om 4 dagar! Jullovet närmar sig! Nu blir det SO för hela slanten. Kul va?!

icecream is love


Hejsan! Här sitter lilla jag som vanligt och äter. Mat är kärlek enligt mig. Det är även glass. Idag blev det kolaglass för er som blev nyfikna. Mmm... Nu räcker det med glassnack. Dagen har bestått av skola. Fått reda på lite betyg (är nöjd) och haft prov. Trevlig, trevligt! Jag slänger upp en outfit! Ha det fint!

Skjorta - mammas gamla, jeans - H&M och ringar - Gina Tricot och loppis.

bron


Såhär ser det ut på vår gata just nu. De håller på med en inspelning av en serie som ska gå på svt nästa höst. Bron heter serien. En känd skådespelare som ska vara med är Sofia Helin som varit med i Arn. Jag tror att hon med blondt hår som står brevid den vita bilen är Sofia Helin. Ni har henne även här på bilden till vänster.

ph: Svt.

Yes, här fick ni lite intressant fakta om det. Jag kom precis hem från skolan. Har NO-prov imorgon som det ska pluggas på. Därefter blir det piano och sen plugga igen. Så, sådär kul kommer min kväll att bli. Men vi ses! Puss och Kram

Längtar!ph 1: http://vea88.blogspot.com/ och ph 2,3: fotade av mig på Sierra Nevada!

Har så mycket saker som jag längtar till just nu!
- Julafton om 11 dagar.
- Sierra Nevada (Spanien och åka skidor) om 20 dagar.
- Åre om 65 dagar.
Jag vill bara hoppa direkt till jullovet i denna sekund. Skippa alla stora prov som kommer denna vecka. När skolan börjar sedan igen vill jag bara hoppa över det till sportlovet, då Åre står på listan!

Crystal bullets


Ph: Le petit petit & Bonadrag.com
Hej på er! Ja, jag vet jag är lite sen med de här "Crystal bullets" men jag tycker de är så himla fina. Synd bara att de ska vara så fruktansvärt dyra. Får väl köpa mig ett sådant då jag är rik.

Nu ska jag till Höllviken. Nina (min lillasyster) ska spela en fotbollsmatch så därför. Vi hörs!

knäck & kläder


Mmm.. knäck! Eftersom att vi inte hade "knäckformar" så fick vi göra några i små muffinsformar. Av resten gjorde vi bara en stor bit som vi sedan klippte i små bitar.
 
På denna bild ser ni lite kläder. Mitt rum såg ut som ett bombnedslag. Kläder överallt och massor av annat skit. Så då rätade jag på ryggen och började vika de som var rent och slängde de som var smutsigt i tvätten. Duktig flicka. Nu är det bara damsugning och bäddning som gäller. Sen är mitt rum fint!