Hedvig Sannar - blogg - mode, min vardag & inredning

panik

Hemma från torekov nu! Idag har knappt hänt någonting. Dagen i sin helhet har bestått av bil och dator. Eftersom vi knappt gjort något så drabbades jag av panik. Då paniken föll mig in, så kom jag även på att bloggandet var dåligt. Jag drog då till folkets park som ligger ungefär 2 sekunder härifrån, för att fota. Parken var full av folk som glodde och det blev lite pinsamt att fota. Men, men.
Jag fattar inte att folk badar här! Haha, det är liksom 30 cm (om ens det) djupt.

torekov

Usch, vilket väder det är här i Torekov! Haha, vi fick kämpa oss ner till kiosken då vi skulle köpa glass! Paraplyerna flög och blev utochin! Inte kul, inte kul! Idag händer inte särskillt mycket. Det blir väl spela bingo hela dagen. Med vår kära vän Anna! Ha det gött!

jeans

Hej hopp! Igår var vi på a6 (ett shoppingcenter i Jönköping) och där haffade jag mig ett par jeans. Yes, it's true. Jag stoppade min egna lilla trend - att bara köpa randigt. Det tog emot lite att göra detta ting, men det fick helt enkelt gå. Nu är jag faktiskt jättenöjd att jag köpte dessa otroligt snygga jeansen för endast
99 kr. Idag bär det av till torekov! Där vi ska träffa lite friends!

Bilder från i förrgårkväll, då vi lekte lite med kameran!

jönköping

Hey there! Nu befinner jag mig i lilla, kära Jönköping! Vi kom hit här igårkväll. Idag har vi inte gjort särskillt mycket, vatt på IKEA och bara varit hemma hos min faster (och hennes man, samt kusiner). Jag försökte trixa lite, haha. Det gick inte särskillt bra. Mitt rekord blev 4! Wow?!


Jag hatar denna dumma bollen!!

bilen

Hej! Jag sitter i bilen och är påväg till Jönköping (där halva min släkt bor). Usch, nu ska jag lida här i bilen i 3 h. Ja, det är så lång tid det tar att åka från Malmö till Jönköping. Men aja, jag lär väl inte dö. Vi ses!

plättar

Kalla mig tjockis! Jag har precis proppat i mig 22 st plättar! Jo du, jag har varit jätteflitig och stått och gjort plättar till hela familjen! Jag var till och med så snäll att jag tog 1 timme av mitt liv och ställde mig och fixade lunch! Visst är jag FÖR snäll?! Nu ska vi ut på stan! Ha det bäst!


FLITIG ÄR JAG!

Alla klara!

agnes

Nu sitter jag här i agnes fina rum och skriver ett inlägg. (Agnes är min kusin.) Mamma ska på fest ikväll så jag och Nina ska sova hos Agnes och Lovisa ikväll! Men nu ska vi se Sex and the city. Vi hörs!


Snygga Agnes!

Moi.

randigt

HELLO! Jag kom på att jag glömt visa vad jag köpte i Köpenhamn igår! När jag sedan tänkte på sommarens shopping så slog det mig in att jag bara handlat randigt. Kolla själva!


Dessa 2 plagg (tröja och leggins) köpte jag igår på rean i Köpenhamn!

Min randiga topp som jag hade på mig igår i Köpenhamn!

Min älskade svea-klänning från Öland!

slottsträdgården

Yes, det är vad dagen hittils har erbjudit. Kusinerna kom hit vid 12 och då stack vi till slottsträdgården och fikade. Jag tog en gudomligt god morotskaka och jag tänkte faktiskt fota den, men rätt som det var så hade jag glömt bort det. När jag sedan kom på detta faktum så var tallriken tom. Märkligt.

Nu ska vi snart ut och äta med kusinerna + föräldrar. Ha det gött!

bilder

Dagen har varit jättebra i Köpenhamn! Vädret var perfa och allt var bara fint! Det blev lite shopping men det får ni se imorgon! Haha, jag måste ju ha något att blogga om då! Vi åkte till Köpenhamn vid 10 och sen kom vi hem typ halv nio, så vi var där ganska länge! Men iaf, här kommer bilder från dagen! Kram

gränden

Hejhopp! God morgon på er alla! Igår var vi ju ute och träffade lite släkt. Det var jättetrevligt! Först åt vi på gränden (en restaurang i Malmö) därefter stack vi hem till pappa på lite kvällssnack.

Idag har vi inga planer. Men vi får se!


Man satt liksom inne bland lägenhets hus. Det var liksom stora balkonger som man satt på.