Hedvig Sannar - blogg - mode, min vardag & inredning

camping

Hejsan! Just nu befinner jag mig på en camping. Om ni inte redan läst, så har min pappa fått en husvagn gratis av röda korset. I och för sig så är den inte i allra bästa skick, men. Han fick den förra sommaren, så detta är andra året vi campar. Ganska mysigt faktiskt!

Idag blir det ärenden som står på listan. Jag ska kolla om jag hittar några snygga gladiatorskor på rean. Så stan ska vi till! Men vi får se om jag hittar "the perfect pair"! Ha en trevlig dag!


lurendrejeri

Vi gick och la oss vid 4 i natt, så dagen blev lite seg idag. Den började med att vi åkte till outleten eftersom att det stod i tidningnen att de skulle ha 40-80% rabatt på allt. Men, nejdå så var det ju inte. Så den efterlängtade SVEA-koftan fick inte komma med hem. Sikket lurendrejeri! Men ja, så ligger det till. Just nu är mormor och morfar här i stugan, och vi har nyss fikat. Men vi hörs, ha det bra!

midsommar

Glad midsommar allesammans! (Lite sent, men.) Jag har inte hunnit blogga något idag tyvärr. Vi hade fullt upp med att städa och göra ordning i stugan inför att gästerna skulle komma. Vi hade det jättetrevligt! Kvällen slutade med att vi kollade på "Fullt hus igen", som vi sett 100-tals gånger förr. Haha, den tröttnar vi aldrig på! Bilderna visar vad vi mer gjorde under dagen! Hoppas ni själva hade en trevlig midsommar! Kram.


Först klädde vi midsommarstången. Såhär blev den! Lite vissen, men...

Sen gjorde vi midsommarkransar! På bilden är söta Johanna (en barndomsvän) och jag.

Jag.

Moi.

Fina Agnes!

Efter det dansade vi kring midsommarstången! Vi gjorde även massvis med andra saker!

strand

Sikken sommar-vecka! Vi har varit på stranden varje dag! Helt sjukt vad fint väder vi har haft! Hoppas det blir lika fint imorgon, då det är midsommarafton! Vi ska ha gäster här och kommer dansa kring midsommarstången, som vanligt! Ikväll blir det middag hos mormor och morfar! Ha det bra!

kusinerna

Hej hopp! Idag har varit en vanlig dag på stranden! Snart kommer kusinerna som ska bo här någon natt. Då ska vi grilla! Gött! Ha en trevlig kväll!


Håller ni inte med om att mitt hår har blivit långt? Jämför med headern!

hölle

Hej! Kom nyss hem från toppen! (Toppen är en galleria här i Höllviken.) Idag har vi haft riktigt fint väder och vi har varit på stranden nästan hela dagen! Gött! Ikväll blir det grillning som vanligt, jag gillar!


morfar

Ja, morfar ville som vanligt ha hjälp med sin dator. Min kusin fyllde ju 13 idag som ni kanske läste. Så hennes familj och Mormor & Morfar var här i stugan med oss. Vi hade jättetrevligt med tårta och allt. Som tur var behövde jag inte hjälpa morfar så värst mycket denna dag. Vi var ju inte hemma hos dem. Så det blev ju lite svårt att fixa med hans dator i detta fall. Haha, men jag uppskattar bara att få hjälpa till! Men nu ska jag faktiskt snart ta och sova. Är ganska trött. Sov gott!


Bild tagen i Kroatien.

sommar

Hejsan svejsan! Gud vad härligt väder vi har här i stugan! Solen skiner och himeln är blå! Jag har nyss suttit och solat! Ikväll blir det grillning, som är lika med sommar för mig. Nu är det bara att hoppas att veckan som kommer har lika fint väder. Så att midsommar blir lyckad!


Jag vet inte vad det är för prick bredvid min mun, det blev nåt konstigt med ljuset.

Blomma.

Kroatien bilder

Jag hemma i kalla Sverige! Just nu sitter jag i vår sommarstuga i Höllviken. Vi anlände med planet kl. 12 i Köpenhamn, därefter stack vi hem till pappa och hämtade/packade det vi skulle ha denna vecka som kommer. Sen körde pappa oss hit där mamma är. Victoria och Daniel har gift sig och bröllopet pågår. Inte för att jag är särskillt intresserad, men. Det är ju vår blivande DROTTNING! Haha.

Här får ni bilder från resan! Ha det bäst!


Lovely and cheap ice-cream!


Vi hyrde en trampbåt! (Mobba inte mig där i ROXY-bikini!)


Väldigt fin strand,,

Mysiga bilder va?!

utomlands

Hej! Har sitter jag pa ett internetcafe i Kroatien! (Ursakta att jag inte kan skriva de 3 sista bokstaverna i alfabetet!) Vi har det jattebra har! Igar var vi ute med en motorbat som gick jattefort! Det var kul!

Vi har haft riktigt bra vader och solat varje dag! Men idag (som ar sista dagen) sa regnar det faktiskt lite. Trakigt men sant. Men det basta av allt ar glassen! Den kostar bara 5 kr/kulan! Nice or what?! Haha, men nu ska jag ta och avsluta detta inlagg. Det kommer massor av fler bilder sa fort jag hinner! Sa, ha det bra!

Kroatien!

Hejdå allihopa! Nu tar jag snart taxin till flygplatsen och åker därefter till Kroatien! Det ska bli jättekul! Bloggen kommer nog tyvärr inte bli så uppdaterad. Om vi hittar ett internet-café ska jag in där och ge er något inlägg! Men förvänta er inte något! Ha det bäst!

packa

Jag håller på att packa. Jag tror jag packat ner de mesta, förutom tandborste. Vi åker ju till Kroatien imorgon bitti, som ni kanske läst. Ni har nog även läst att taxin hämtar oss 04.45 inatt. Så vi får gå och lägga oss tidigt. Jag tror jag kommer vara så snäll att ni får ett inlägg imorgon bitti, innan jag åkt. Ska försöka fixa det!


Alla kläder, innan de blev nerpackade i väskan.

Någorlunda klar packning.