Hedvig Sannar - blogg - mode, min vardag & inredning

golfbanan

Kom nästan precis hem efter att ha spelat en runda på golfbanan och vatt på golfträning. Kl. 14.30 körde vi till banan och spelade en runda. Det gick uselt! Katastofalt! Men, men.
Imorgon blir det fotboll hela dagen. Jo, alla montessoriskolor i Skåne ska träffas och spela fotbollsmatcher! Det ska faktiskt bli ganska kul, även om jag inte är särskillt bra. Fast det bästa är ändå matsäcken! Det är den man går runt och väntar på hela förmiddagen.Jag kör pappas golfbil, härligt att slippa gå! (Pappa har tagit av taket på bilden, om ni undrar.)Mitt i en sving.

piano

Hej! Jag kan väl börja med att säga att pianokonserten gick bra! Jag gjorde nåt litet fel men annars gick det hyffsat! Egentligen har vi en till pianokonsert nästa vecka, men den behöver vi inte gå på. Eller vi behöver kanske, men vi kan inte. Min kusin fyller 21, så vi ska på kalas och träffa släkt osv. Skönt för oss! Ja, jag orkar faktiskt inte sitta där på bänken och svettas av nervositet!

Jag kan inte tro att det är sant! Det är sommarlov om 11 dagar! Grymt!Oj, vad snäll jag är som bjuder på dessa bilder.

no more

Jag som ni säkert alla förstår, tycker mycket om färg! Alltså färgglatt mode. Men nu är det slut! Tyvärr så är det inte slut, men kanske lite mindre färg än vad jag brukar ha iaf! (Haha) Jag har börjat tycka att det är snyggt med lite mer matta och neutrala färger. Såklart gillar jag färg också, men jag borde kanske dra ner lite på det. Här är ett collage över vad jag tycker är väldigt snyggt just nu!


Jag kommer aldrig lämna dig färg, det vet du! (Haha)
(Min kära jacka fick även vara med i collaget och jag vet inte varför jag la till den fula nyckelringen!)

bäst

Ikväll blir det lugnt. För Nina, min lillasyster ska på kalas. Så då blir det jag och mamma. Vi ska inte göra nåt speciellt. Det blir väl TV och data som gäller under kvällen. Fast i och för sig så går det nog inga bra program på TV ikväll? Eller? Talang tycker jag absolut inte om och vad går på de andra kanalerna? Äsch, om det inte går nåt bra blir det väl att vi hyr en film.

Den bästa låten, enligt mig just nu är Nothin' on you med BoB! Så här nedan är den och lite bilder på dagens outfit! Ha en trevlig kväll! Kram
kamera

Jag håller ju på att spara till denna kamera här under. Men nu har jag ett problem, vilken färg ska jag ha? Guld eller svart? Vilken är finast? Vad tycker ni?

som vanligt

Hemma på rast nu, som vanligt. Ja, vi har ju 1 h och 45 minuters rast så då får man passa på att åka hem. Just nu äter jag glass. (även det som vanligt.) Jag har även tatt lite outfit-bilder som är här nedanför. I eftermiddag har vi gympa och efter gympan ska jag på piano. Denna dag är precis som vanligt. Den är likadan som alla tisdagar för mig är.golf

Helloo! Nu har jag nyss pluggat klart. Oj, vad flitig jag är! Härlig golfträning idag. Hahha, bara för att jag vann puttingtävlingen! Efter träningen stog vi och matade bollar ett tag. Här kommer bilder! Ha det bäst!


sämst

Idag har varit världens sämta dag hittills. Niornas "fångarna-på-fortet" var skittråkigt. Jag tror inte det var deras insats det var fel på. Det var mitt lag som var skyldiga. (Vi var blandlag från klass 6-8) Ja, i mitt lag hade vi 2 killar från 8:an. De var så sjukt slöa och kämpade inte ett dugg. Vilket ledde till förlust. Men ja, så går det ibland!

En sak som iaf är lite okej, är att vi har köpt en sån här "labyrint-boll" (eller vad man ska kalla det). Vi skaffade oss den i fredags innan vi åkte till Jönköping och den är faktiskt ganska rolig. Man ska få kulan att åka genom massor av olika banor. Värt att testas!

fångarna på fortet

Hej! Ska snart till skolan. Vilken härlig dag det kommer bli idag! Vi har inget skolarbete på hela dagen! På förmiddagen har vi något "fångarna-på-fortet-inspirerat". Och på eftermiddagen har vi NO. Riktigt härligt! Sen i eftermiddag blir det golf. Hoppas ni själva får en trevlig dag!Igår hittade jag min kärlek på a6! Den kommer från diesel och kostar 500 kr. Jag vet inte om jag är beredd på att betala det just nu. Men vi får se!

blond

HELLO!

Jag har nyss sprayat håret med sånt blonderings-spray! Hahha, vi får se om det blir bra, men vi hoppas såklart på det bästa! Jag vill ju vara blondare och om ni undrar varför jag inte färgar det så är det för att jag inte får. Mamma bara: "Varför ska man hålla på med sådant, kan man inte vara nöjd med den man har?" Jag säger inte att jag är missnöjd med min hårfärg men ljusare hade väl vatt snyggt?!

Idag blir det a6 (jönköpings enda shoppingcenter) som gäller. Fast om jag ska säga vad jag tycker så är faktiskt a6 är bättre än alla de shoppingcentren som vi har i Malmö. Så det behöver inte finnas många, bara ett bra! Malmö borde lära sig lite av Jönköping, inte sant?

jönköping

Hej! Gissa var jag är! Okej, inte så svårt att gissa när det står i rubriken. Men iaf. Vi kom hit igårkväll. Min släkt på pappas sida bor ju i Småland så vi har träffat lite kusiner med mera. Min farmor bor även här och har en gård med 3 hus. (Farmor bor i ett av husen och de andra 2 hyrs ut.) En hyresgäst klagade lite på att det var buskar ivägen, så pappa behövde åka dit och kolla. Det var därför vi åkte hit. Men sen är det såklart kul att träffa alla!
Vi har inga planer för dagen men det blir kanske stan med kusinen, vi får se!

saga

Igår var man ute med söta Saga! Vi hade väldigt trevligt där i parklen. Satt och snackade i solen och cyklade runt. Det var SÅ längesedan vi träffats, så nu var det ju dags! Sen ska vi ju även till Kroatien tillsammans men det är faktiskt 3 veckor dit, så vi måste hinna träffas någon gång innan dess.
Här kommer bilder från den fina dagen med Saga!Saga