Hedvig Sannar - blogg - mode, min vardag & inredning

sola

HellOO, nu är det sola på balkongen som gäller! Här i Malmö är det 20 grader och då får man ju passa på! Hur har ni det där ni bor? Har ni också fint väder?The lovely sunglasses.

rast

Tjena! Nu är jag hemma på rast. I eftermiddag på skolan blir det NO, ganska kul. Annars händer inget speciellt idag. Jag ska bara gå och visa min nya klänning för syslöjdsläraren! (Hur klänningen blev ser ni nedanför.) Äsch, jag har nog inget mer att säga men vi ses kanske senare! Ha det bra!gardinerna ska bli en klänning

Nu har tyget till gardinerna legat för länge i garderoben, tänke jag! Så jag tog fram det och nu när jag redan har gardiner så får jag väl använda tyget till något annat, inte sant? Och jag som vill ha en klänning, så passade det ju bra! Yes du hörde rätt! Gardinerna ska bli en klänning! Jag vet inte om det kommer bli så lyckat men vi gör ett försök!Såhär ser den påbörjade klänningen ut just nu. Däremot ska den inte vara såå lång och axelbanden ska vara smalare också. Så jag har lite att pyssla med!

sommaroutfit

Jag ska till Kroatien om 3 veckor! Alltså är sommarlovet om mindre än 3 veckor! Helt ofattbart! Så härligt det ska bli att kunna gå runt i sommarklänningar, korta skorts med mera! Jag har suttit och pysslat lite med ett collage över vad jag tycker är en snygg sommaroutfit! Vad tycker du?Jag bara älskar Ray ban solisarna och conversen! Kärlek till dem!

skog

Jobbig dag. Ja usch, det var det verkligen. Det var ganska kul att orientera när man väl hittade, men när man inte hittade så var det sådär... Vi gick fel typ hela tiden men sen kom några andra från klassen så följde vi efter dem. (Lite fusk, men vad fan. Haha) Väldigt härligt väder var det iaf. Soligt och varmt! Det gillar vi. Sen var det även väldigt fint i skogen. Bara jag hade haft en kamera så hade jag kunnat ta hur fina bilder som helst. Men, men kameran får jag ju om 8 veckor så jag får vänta lite till.
Här kommer lite (dåliga) bilder från mobilen iaf.orientering

Hejsan!

Idag blir det orientering med skolan hela dagen! Man ska ha matsäck med sig så det har jag packat. Jag ska äta tortellini (som alltid), ballerina kladdkaka, banan, kladdkaka (lillasyster bakade igår) och en kaktus festis! Så det lär väl bli en bra dag!

sommarlov

Idag blir det antagligen en seg dag. Vi har inga speciella planer. Men det blir nog att vi drar oss till IKEA eller nåt. Imorgon börjar skolan igen. Tråkigt men sant. Nu är det inga fler lov tills sommarlovet. Fast i och för sig så är det mindre än 1 månad kvar till sommarlovet. Härligt!converse

Första pris går till... CONVERSE! Ja vadå? Ni måste bara hålla med om att converse är världens bästa sko på alla möjliga sätt! De är snygga, sköna och aldrig opassande! Man kan ha de i alla tillfällen vad man än matchar de till! Sen kan jag hålla med om att det är lite trist att alla går omkring med de. Men det är sånt man får ta med bra skor! Eller hur?!

peace

Idag har varit en grå dag i Malmö. Eftersom att vi igår upptäckte en knuta på Ninas (min lillasysters) marsvin så gick vi till djuraffären idag och frågade vad det var. Efter ett glatt besked om att det inte var något farligt så åkte jag och mamma till pärlaffären! Jag köpte pärlor till ett par örhängen! Jag vet att jag har många örhängen, men enligt mig kan man aldrig ha för många! Ikväll blir det lite fest. Kusinerna kommer.

Såhär blev örhängena! (Eftersom att bilderna blev så suddiga så får ni 2 små istället.)Här är en del av min örhängs-samling!

Indianer spelar konstig musik och fullisar applåderar

Nu är jag hemma från stan igen. Jag och Mathilda hade en trevlig dag med mycket skratt! "Indianer spelar konstig musik och fullisar jublar och applåderar!" Detta är en beskrivning på vår dag. Vi har även fått en utskällning från en mamma som tyckte att vi var "i vägen" för hennes små barn. (När det var tvärtom.) Annars har det varit en riktigt bra dag! Det får göras om! Jag köpte en "tunika" eller vad man nu ska kalla det.Fina Mathilda. Big love.


Min nya "tunika"
Slösa icke!

Heyy! Tro det eller ej så vaknade jag nyss. Inte likt mig men.. Jag brukar sova till max 10 men idag blev det värre. Varför jag skriver värre är för att jag hatar att slösa på tid och dagar. Nog om det. Idag blir det stan med söta Mathilda. Så nu ska jag bara in i duschen, äta frukost och klä på mig! Men vi ses senare!

Mormor & Morfar

HeLLo! Idag är det ju en röd dag som = ledigt för alla. Vad heter det nu igen? Kristihimmelfärdsdag? Heter det så? Skit samma. Men vi ska iaf till mormor och morfar idag. Så det blir en bra dag med släkt och god mat! Mormor kommer antagligen proppa fulla med mat tills vi spricker. Men, men. Det blir nog trevligt i alla fall!

Här kommer lite bilder på mig! Ha en trevlig dag!