Hedvig Sannar - blogg - mode, min vardag & inredning

Äntligen ny header! :S

Hej!  :))

Nu har jag äntligen gjort en ny header. Jag vet inte om jag blev så värst nöjd med den, men den får i alla fall duga tills jag kommer på någon ny. Vi får se.

HA DET BÄST (LL)

Före:Efter:

Mina hyllor är nu uppsatta! (L)

HeLLo :))

Som ni kanske läste innan så skrev jag att jag hade målat om mina hyllor. Nu är de även uppsatta! Shitt så flitig jag är, eller hur?! ;D HAHHA, jag har dessutom målat de i en matchande mörkbrun färg!

Här är resultatet!

(Tyvärr blir de inga före-efter-bilder men,,)

Till slut så blev det...

Hej! :))

Jag hade ju helt tradigt innan idag som ni kanske minns. Så tillslut begav jag mig till entré. Där gick jag bara runt i affärerna nån timme. Sen kom pappa och hämtade mig, så stack vi och Nina till Hansa och fikade. Där såg jag denna fina kanin! :D <3


Ingenting händer.

Hej! :)

Idag händer ingenting. Eller asså, jag har inget för mig. Jag har lust att åka till något köpcentrum, men jag vet inte.

Vi får väl se vad som händer. Jag har ju faktiskt kollat på UPP med min lillasyster och målat 2 hyllor. Så något har jag i alla fall gjort. Men inte mycket.

Tack för att ni läste detta onödiga inlägg! KRAM (L)

Yesterday :D Hej! :))Jag var ju i Köpenhamn igår! Där köpte jag ett par jeans! (Bilder nedanför på dem och min nya kofta). Vi kom hem vid 18 och sen åt vi middag. Sen bara runt kl 19-20 så ringde det på vår dörr. Vi bara vaa? Vem kan de vara? Sen när vi öppnade dörren så stod mina 2 kompisar Saga och Klara där! De skulle överraska mig på min födelsedag! ;D &lt;3Sjukt kul var det! &lt;3 Jag fick ett par jättefina peace-örhängen av dem som finns här på bild nedanför! &lt;3Tack för en jättefin födelsedag och tack för alla fina presenter! &lt;3KRAM (L) 2010-03-31 @ 10:40:03 Permalink Allmänt Kommentera här! (0) Trackbacks ()

Hej! :))

Jag var ju i Köpenhamn igår! Där köpte jag ett par jeans! (Bilder nedanför på dem och min nya kofta). Vi kom hem vid 18 och sen åt vi middag. Sen bara runt kl 19-20 så ringde det på vår dörr. Vi bara vaa? Vem kan de vara? Sen när vi öppnade dörren så stod mina 2 kompisar Saga och Klara där! De skulle överraska mig på min födelsedag! ;D <3

Sjukt kul var det! <3 Jag fick ett par jättefina peace-örhängen av dem som finns här på bild nedanför! <3

Tack för en jättefin födelsedag och tack för alla fina presenter! <3

KRAM (L)14 år idag! HeLLo (L)Today I'm 14! Här är mina fina presenter från familjen! &lt;3 Håller med om att det hade vatt roligare att se sakerna på mig. Men jag hinner tyvärr inte det för vi ska till Köpenhamn nu.Men,, HA DET BÄST (L) 2010-03-30 @ 08:50:33 Permalink Allmänt Kommentera här! (0) Trackbacks ()

HeLLo (L)

Today I'm 14! Här är mina fina presenter från familjen! <3

Håller med om att det hade vatt roligare att se sakerna på mig. Men jag hinner tyvärr inte det för vi ska till Köpenhamn nu.

Men,, HA DET BÄST (L)TOMORROW I'M FOURTEEN!

Hellöö :)

Imorgon fyller jag 14! Det har ni inte glömt vaa? ;D HAHHA <3

Idag händer inget speciellt vi ska bara ut på stan och byta lite kläder. :) Kommer inte på något mer att skriva om så,,

HA DET BRA! (L)

(SOORRY INGEN BILD...)

KO-MJÖLKAR-STOL

Hejj : ))

Nu har äntligen min stol torkat! Jo, jag har målat om den. Innan var den blå nu är den vit! Jag fick reda på att det är en ko-mjölkar-stol som min släkt på pappas sida har använt... Ja, det är faktiskt sant! Tro det eller ej.
Min farfar var bonde och de hade en gård med 400 djur. ;P

Före:


Efter:


Ursäkta sladdröran! ;S

Brunch på Hilton! (Y)

Hej :)

Jag kom nyss hem från att ha ätit brunch på Hilton. Ja, efter all ångest om att inte hitta på något idag så fick det bli det. Men det är ju aldrig fel? :) <3