Hedvig Sannar - blogg - mode, min vardag & inredning

HeLLo (L)

Nu har alla gäster från "sovaöverkalaset" gått hem. Sköönt. ;D Hahha, nej men jag tycker faktiskt att det har vatt rätt kul ändå.

Idag händer inget speciellt, förutom att vi ska bort kl 16.30. Innan dess vet jag inte vad vi ska göra. Men vi får se.

HA EN TREVLIG DAG! (L)

LIKA? :)

HeLLo (L)

Som ni kanske vet så älskar jag Veronica Maggio! Det är väldigt många som säger att vi är lika. Tycker ni också det? (A) <3

Har klippt mig idag! :))

Jag kom nyss hem till mamma efter att ha vatt hos Margareta och klippt mig! :) Det blev ingen större skillnad fast 5 cm kortare! Precis som jag ville ha det! (Y) Ikväll ska min lillasyster ha "barnkalas" hahha, eller njaae, typ "sova-över-kalas" eftersom hon fyller 11 år idag! ;D <3

Nu måste jag städa på mitt rum så... HA DET BRA <3

Let's dance final ikväll! ;S

hEj :))

Imorgon fyller Nina (min lillasyster) år. ;D Jag ska ge henne en sån spikgrej.. Om ni fattar,, HAHA :) Men, jag pallar inte förklara,, :P Hoppas hon inte läser min blogg nu. :)

Ikväll är det ju lets dance-finalen! Enligt mig så ska Claudia vinna. ;D Men nu ska jag sluta tråka ut er.

HA DET BRA! (L)

PÅSKLOV! (L)

HeLLo (L)

Idag gjorde jag SO-provet i skolan. Det gick väl sisådär men. Skit i mitt SO-prov nu!

Jag har det lite tråkigt just nu. Så sitter inne på spotify och kollar lite nytt. En sak jag tänkte på är att kommer alla låtar som görs idag bli lika kända som t ex. beatles låtar med mera. Njaae jag tror faktiskt tyvärr inte det.

Här är iaf världens bästa låt just nu! ;D

HA DET BÄST! <3

SANT.

Hejj :))

Nu ska jag snart på kabaré och se min lillasyster spela Maria Montezami... Vi får väl hoppas att det går bra. Men innan dess ska jag öva SO, så det är vad jag ska göra nu. Men jag slänger i alla fall upp 2 oredigerade bilder till er! 

KRAM <3

NOW.

Hej :)

Nu ska jag snart till skolan. Inget speciellt händer idag. Förutom att vi har matråd på skolan och det brukar jag alltid glömma. Men jag ska försöka komma ihåg det idag! (Y)

HA DET BÄST! <3DAGENS HISS &amp; DISS!- Dagens hiss går till de bloggerskorna som svarar på sina kommentar genom att skicka en kommentar till den bloggen som kommenterade! Det gillar vi! (Y)Så alltså, går dagens diss till de bloggerskorna som inte svarar på sina kommentarer!
SÅ DE SÅ!!