Hedvig Sannar - blogg - mode, min vardag & inredning

årets första dopp

Tre bilder från dagen. Sommarvärmen var här idag, det kanske hjäplte att klaga lite?! Dock så har jag jobbat i Malmö kl. 11-15 så det blev inte så mycket sommarvärme för mig. Men årets första dopp blev det i alla fall när jag kom tillbaka, riktigt härligt i havet idag! Hoppas vädret håller!

vit bikini

Regnet öser ner och det åskar som satan här. Trist. Låter mig lura min egen hjärna att jag befinner mig på ett varmare ställe genom att kolla dessa bilderna från italienska Vogue. Är så sugen på en enkel vanlig vit trekantsbikini, blir en så snygg kontrast när man är brun (om vädret kan låta en bli brun någon gång?). Har hittat en på Nelly.com men är inte helt hundra på den. Tycker det är så svårt med bikinis då jag aldrig hittar någon som sitter ultimat. Men, men jag får fortsätta mitt letande!

ingen riktig sommar

Varit en stund på stranden idag, dock väldigt skiftande väder vilket var ganska synd. Kan det inte bara bli fint väder här? Ska väl i och för sig inte klaga när man kan ligga i trädgården och sola, men snälla, det är ingen riktig sommar än! Kom igen Sverige!

märtas café

God kväll kära ni! Ligger just nu i sängen efter att ha varit på middag och kollat fotboll hos mormor och morfar. Ovan har ni bilder från några timmar innan dess då jag och Nina åt lunch på mysiga Märtas Café. Supertrevligt ställe med god mat! Nu tänkte jag kolla favoritbloggarna och sedan sova, kramkram!

NY KATEGORI - Veckans drömoutfit

Solglasögon - Illesteva, väska - Zara, klocka - Cartier, klänning - Greta, skinnjacka - B Belt, armband - Sophie by Sophie & Sandaler - A Pair.
Hej! Som ni hör på rubriken så är en ny kategori gjord - Veckans drömoutfit. Ska försöka få den att bli en regelbunden kategori med en ny "drömoutfit" varje vecka. Så här ovan har ni min första! Älskar den fina Greta-klänningen och tycker den rosa färgen går så fint ihop med beiget. Supersnygga solglasögon är aldrig fel heller, alla rätt enligt mig! Hoppas ni gillar den nya kategorin!

dagens lunch

Dagens lunch åts i trelleborg där vi var på en snabb visit med mormor och morfar. När vi gick på den lilla gågatan såg vi hur nästan alla bra butiker gått i konkurs och märkte hur dött det var där. Trelleborg har verkligen förändrats negativt de senaste 2 åren. Väldigt synd, men god mat finns där i alla fall!

nu är även jag en Ray Ban-ägare!

Yes, nu är jag också en Ray Ban-ägare! Dock inte en aviator/wayfarer-ägare som 99% av alla Ray Ban-ägare är. Som ni kanske vet så har jag varit ute efter par runda solglasögon sen i våras och äntligen har jag funnit ett par! Bloggade ju om dessa i förrförrgår (finns ens det ordet?) och nu är de mina, så himla nöjd! Längtar liksom tills jag får tillfälle att använda dem, haha!

vart tog sommaren vägen?

God kväll! Sitter just nu och kollar förlängningen av Italien-England-matchen, jäklar vilken tråkig match! Idag har inte hänt något särskilt. Det har varit så himla tråkigt väder. Vart tog sommaren vägen? Längtar som in i bomben till Spanien!!

midsommar

Jag i min fina midsommarkrans...
God dag! Tre bilder ovanför från gårdagens midsommarafton. Vi hade ösregn halva dagen, så drömmen om att äta ute, dansa kring midsommarstången och bära sommarklänningen trodde vi var i kras. Men då visade sig att solen tittade fram i precis lagom tid i alla fall. Blev en väligt lyckad dag här nere i Höllviken!
 
 
 
 

kanske avslutad jakt på de runda...

 
Som ni kanske vet så är jag på jakt efter de perfekta runda solglasögona och tror mig funnit dem jag önskar. Blir så inspirerad av danska Fredrikke som jag följer på instagram och tycker hon klär så himla bra i sina. Från Ray Ban är dem och modellen heter "Round Metal". Problemet dock är bara vilken färg ska man ha? Känns inte svart lite tråkigt? Men sedan tror jag att jag klär bättre i de svarta... Jag får helt enkelt gå och kolla noggrant och kanske blir de mina! Grymt snygga är de i alla fall.

ska inte glömma mode

Hej på er! Yes, vi lyckades sälja hela 120 liter jordgubbar idag, folk köpte som galningar! Nu är jag tillbaka i stugan och snart kommer mormor och morfar hit på grillning, mysigt mysigt! Hoppas det är fint med er! Bloggen kommer nog påverkas lite eftersom att jag befinner mig här. Det kommer bli en mer somrig blogg, men var inte rädda, jag ska inte glömma att blogga om mode! Vi hörs senare!

bloggen har flyttat ner till stugan

Morgonpigga jag...
Bilderna visar hur mina senaste tre dagar har sett ut - jordgubbar, jordgubbar, jordgubbar. Jag har nämligen gått och blivit jordgubbsförsäljare, har stått på stan med min kära vän Saga och sålt från 11-17 denna vecka. Ska sälja sista dagen imorgon, sedan är det ju midsommar på fredag. Midsommar ska firas i vår sommarstuga i Höllviken. Jag befinner mig faktiskt här i stugan redan nu (pendlar in till Malmö för försäljning) och kommer vara här nu resten av denna- och nästa vecka. Så från och med nu har bloggen flyttat ner till stugan! Vi hörs imorgon!