Hedvig Sannar - blogg - mode, min vardag & inredning

min midsommar

Började min midsommar med en underbar födelsedags-brunch hos min älskade kusin och vän Agnes. Efter det åkte jag ut på landet till min vän Theklas gård, där en klassisk midsommar med härliga människor skulle firas. Blev verkligen en riktigt lyckad midsommar, min bästa hittills. Började med att klä stången, sen fixades vår midsommar-mat lite, därefter dansades det runt midsommarstången, sen dukades midsommarmaten upp, snapsvisor sjöngs, maten åts, vi gick en liten promenad bland korna på landet, sedan åts jordgubbar med glass och grädde, efter det massor av lekar i mörkret, därefter jordgubbs-marrängtårta och mys i trädgården och slutligen ett nattadopp i poolen. Ja, som sagt en superbra dag!

bara börjat

Hej på er! Ligger på soffan i stugan i Höllviken, har varit här och ska vara här hela veckan. Åker dock in till Malmö en hel del för lite jordgubbsförsäljning och för att hänga med lite vänner. Dör så himla skönt det är med sommarlov, man bara gör vad man vill när man vill. Blir dock rädd när mina kompisar redan är oroliga över att lovet snart är slut. Den tanken har inte ens nått mig än, enligt mig har lovet precis börjat! Känns som att jag har ett bra lov framför mig, ska verkligen ta tillvara på alla dagar. Underbart!

zara barn

Min nya klänning som jag bar på midsommar! Verkligen en ny favorit i garderoben. Riktigt snygg nu när man fick lite solbränna i Spanien. Fyndade den för 299 kr på Zaras barnavdelning! Så nöjd!

tillbaka

Hej på er! Tillbaka på bloggen igen. Spanien var underbart som vanligt. Älskar det stället, ett andra hem nästan, i och med att det var trettonde gången på samma ställe. Hade tio jättefina dagar med sol och bad, god mat, bra sällskap och lite partaj. När vi var i Malaga en dag så skulle jag hänga upp min kameraväska på en krok, men hängde den lite dåligt så den föll ner på golvet så att linsskyddet trycktes in och fastnade i kameran. Kunde därför inte fota något alls under resan och hade inte fotat något innan det skedde (bilder från förra året ovan). Så lite maximal otur nu när den har varit på lagning en månad innan resan också.. Men, men. Nåt skit måste ju hända, haha. Hade en riktigt bra klassisk midsommar igår med jättefina vänner i alla fall! Kommer ett inlägg från gårdagen. Hoppas ni njuter av sommaren!

mooot nerja!

Hej kära ni! Två timmar innan vi ska dra till flygplatsen börjar jag packa.. Ska dra om en och en halvtimme. Nu ska allt bara ner i väskan. Ska bli så fruktansvärt skönt att bara glida runt i Spanien nu i tio dagar. Precis vad jag behöver efter all stress den senaste tiden. Ska verkligen njuta och bara ta det lugnt. Inga måsten utan bara göra precis det man känner för. Funderar på att ta med min dator så jag kan blogga, men får se hur jag gör. Ska ha en riktigt bra semester nu! Vi hörs när vi hörs!

utomlands

ELLE UK June 2014

Alltså jag dör lite för dessa bilder. Bästa modejobbet på länge!! Så fruktansvärt härliga färger och gör mig så sjukt sommarsugen! Vill befinna mig utomlands nu. Den där utlandsvärmen går inte att jämföra med vår svenska temperatur. Bra jobbat brittiska Elle!

sommarlov

Två bilder från skolavslutningen igår! NU HAR JAG SOMMARLOV! Kan inte förstå det!! Och på söndag drar jag till Spanien. Livet rullar på som vanligt. Det har varit studentvecka nu denna veckan i Malmö, så himla härligt att se alla glada studenter, samtidigt som det ändå är lite ångestladdat att det är jag som ska stå där nästa år! Känns sjukt! Men jag ska inte stressa upp mig utan bara ta livet som det kommer. Dagens lärdom haha, men hoppas ni har det bra!

ny panik

Hej! Japp, en sallad dagen till ära, så enkelt att steka en kyckling och skära lite grönsaker när man gör sin egen lunch. Och pesto på det, lövely! Har inga lektioner kvar i skolan, men har däremot mitt sista prov och min sista inlämning till imorgon. Sen är allting över och jag har sommarlov! Nu när skolpaniken börjar försvinna så har klädpaniken drabbat mig. Är nämligen i stort behov av klänningar till skolavslutningen på torsdag, till studenter och till midsommar bl a. Hittar inget jag gillar. Sjukt jobbigt. Måste ju ha i alla fall en klänning till torsdag så blir kanske något panikköp imorgon, men vi får se! Skönt att inte ha mer bekymmer än såhär just nu!

Upp