Hedvig Sannar - blogg - mode, min vardag & inredning

mittbena

Har alltid varit en person med sidbena. Har haft allt från en sidbena långt ner på sidan av huvudet till den diskretare jag haft nu på sistone. Men känner att jag behöver en förändring. Är för mesig för att färga mitt hår eller klippa av det, men så kom jag på - mittbena. I och med att jag alltid varit en sidbena-person så har jag aldrig tyckt jag klätt i mittbena, men har ändå tröttnat lite på sidbenan nu.. Så igårkväll testade jag och har haft mittbena idag! Är fortfarande kluven men jag ska ge det ett försök! Mitt hår blir lite mörkare med mittbenan eftersom det solblekta läggs på andra sidan, och det gillar jag nu när hudtonen blir ljusare. Men får se om jag har kvar den. Haha vill alltid förändra något när hösten kommer..

höstmode-inspiration

Ja, jag är nog inte ensam om att bli inspirerad av Olivia Palermo.. Dör lite för hennes stil. Hon verkligen får till det och allt ser så lyxigt ut (vilket det i och för sig kanske är men ändå..). Blir så himla höstinspirerad av dessa bilder. Vill vara riktigt höst-fin i år med kappor, stora stickade tröjor och päls (vilket Olivia också verkar gilla). Är även sugen på att införskaffa lite kjolar att bära i höst och vinter. Måste skaffa några vardagskjolar, vill ha en i vid modell. Döör vad höstmodesugen jag är!

mellanperioden

Så sjukt svårt att klä sig i detta väder... Idag körde jag shorts och igår frös jag i jeans. Gillar dock att klä mig när det är den temperaturen som var idag, så man kan ha barbent och skinnjacka utan att frysa (eller svettas för den delen). Eller att ha jeans, nån topp och bara en kofta eller en tunn jacka till. Älskar barbent till boots också, riktigt snyggt. Om vädret bara kunde vara lite mer jämnt...

flytt

Hej kära ni! Då var det måndag igen, huvudet har äntligen lämnat sommarlovet, och kan nu fokusera mer på nuet. Mitt i skolstarten så håller vi på att packa ihop vår lägenhet hos mamma för flytt. Om 2,5 vecka får vi nycklarna till vår nya och då har vi tio dagar på oss att få dit alla saker innan vi måste lämna vår nuvarande lägenhet. Ska bli riktigt kul att flytta, inreda om sitt rum och kanske köpa någon ny möbel! Samtidigt tycker jag det är sjukt svårt nu när jag rensar i mitt rum och måste slänga massor av saker, jag vill spara allt typ haha.. Har dock lyckats få ihop två sopsäckar nu, så slänger något iaf.. Ska bli sjukt skumt att lämna denna lägenhet. Detta är det hem som jag bott längst i, har bott här i tio år. Men allt har sin tid och jag är väldigt sugen på en nystart!