Hedvig Sannar - blogg - mode, min vardag & inredning

resa

Två bilder från när jag packade min resväska till Rhodos förra sommaren, är exakt ett år sedan jag var där, galet! Gud vad kul vi hade det! I alla fall så är jag väldigt ressugen. Ska till Bordeaux och Paris med Oscar den 11 september vilket ska bli jättemysigt, men just nu är jag väldigt inne på att leta upp sevärdheter osv till min stora resa i höst och vinter. Jag, Oscar, Saga och Patrik ska åka till Asien och Australien i november! Vi måste bara boka flyget dit så fort som möjligt så att vi har det gjort! Tanken är att åka till Hong Kong och vara där ett par nätter, sedan åka vidare ut på Bali och Giliöarna för att njuta där i 2 veckor, därefter vill vi flyga till Sydney och bosätta oss där. Efter ett tag i Sydney skulle jag vilja åka till Nya Zeeland också och uppleva det i två veckor, sedan tillbaka till Australien och sedan hem när cirka tre månader totalt har gått. Tycker det låter väldigt bra! Så nu håller jag på att googla olika ställen som vi måste se osv, blir såå taggad!!

gårkvällen

Hej på er! Några bilder från gårkvällen då jag, mamma och Nina åt middag på Lilla torg. Älskar Lilla torg på sommaren! Blev en Canneloni med ricotta och spenat för min del, supergod. Idag har jag solat en timme och sedan jobbat mellan tolv och halv åtta. Sedan köpte vi thaimat med pappa och har bara snackat och tagit det lugnt. Imorgon tänkte jag börja dagen med en löparrunda för att sedan jobba kl. tolv igen, känns bra! Hoppas ni haft en bra måndag, kram!

mina nya nike

Här är dem! Väldigt nöjd med mitt köp! De är enkla och neutrala men ger ändå outfiten en liten extra touch. Ibland tycker jag att det kan bli lite för mycket löpar-/vandrarsko-känslan när folk har "gympaskor" till vardags, men dessa tycker jag är lite mer mode hehe. Beställde dem på Sportamore och lyckades hitta en rabattkod via mecenat så att man fick 15% rabatt, kap!