Hedvig Sannar - blogg - mode, min vardag & inredning

rött

Rött är ju verkligen en av hösten trendigaste färger! Och jag ska faktiskt på fest imorgon där klädkoden är just rött. Jag pluggar ju Maskinteknik i Lund och Maskinsektionens färg är röd hehe, så det är dem som anordnar festen. Och jag äger inte ETT enda rött plagg... Så med tanke på att det är höstens trendigaste färg och att jag nu ska på fest med rött, så har jag ju ett ypperligt tillfälle att köpa något rött. Bilderna ovan är från Vogue, fotade nu under modeveckorna, och blir verkligen inspirerad av att ha rött. Man blir glad av den klarröda tonen. Skulle vilja ha ett par röda kostymbyxor men får se vad jag hittar. Ska ut på stan senare i alla fall och kika!

student

Livet som student - plugga, plugga, plugga... Jag har inte helt kommit in i det här med att man ska lägga tid på att plugga, men det tar väl sin lilla tid. Det blir verkligen en stor kontrast när man har haft ett år ledigt och jobbat, rest och gjort vad man velat precis hela tiden. Nu får man inte själv riktigt bestämma över sin tid utan det gäller att hänga med i skoltakten. Men det är kul på sitt sätt också när man får bra resultat eller känner att man är i fas och förstår vad man läser för kurser. Så idag har jag varit ledig från föreläsningar och pluggat och kollat lite Jon Olsson-videos på Youtube (besatt!). Ska fortsätta göra matte nu och sedan ikväll ska jag in till Lund och festa lite med Oscars gäng, taggad! Hoppas ni mår bra, kram!

fredag

Min lunch fick göra sig fin på bild häromdagen! Idag är jag ledig från föreläsningar, har varit ledig varje fredag sedan jag började plugga vilket är superskönt! Om två veckor börjar jag dock läsa Estetik som ligger på fredagar (men då blir jag ledig på måndagar istället!). Just nu sitter jag och pluggar lite matte och ska snart sticka iväg och jobba. Faktiskt väldigt taggad på att jobba då jag tycker det är helt kul att träffa kollegorna och mysigt att gå runt och vika kläder och hjälpa kunder hehe. Efter jobbet ska jag träffa Saga och Louise, vi ska sätta oss på Möllevångstorget och snacka om livet hehe. Känns som en mysig fredag! Hoppas ni får en härlig helg, kram!

sista dagen i nice

Jag har ju inte lagt upp det sista inlägget från Nice än, så här har ni det! Vi lade oss och njöt på solstolarna på Bambou Plage igen. Badade, snackade och hade det allmänt underbart. För att sedan gå tillbaka till lägenheten, packa ihop det sista och bege oss till flygplatsen. Väl där får vi efter många om och men reda på att flyget är inställt och vi får bo över natt på ett hotell vid flygplatsen... Jag kände mig stressad som skulle hjälpa Oscar dagen efter med sin kräftskiva. Tack och lov lyckas vi få åka med ett flyg vid halv tolv på förmiddagen och jag hann fixa lite och vara med på kräftskivan. Så det var ett lite speciellt slut på Nice-visiten hehe.. Vi hade fem underbara dagar tillsammans! Längtar verkligen tillbaka så fort jag tänker på hur härligt vi hade det! Klara och Saga är två av mina närmsta vänner och vi hade såå kul!! Måste resa igen vi tre!

Oscar är bäst

I lördags gifte sig Oscars pappa! Så det var först vigsel i kyrka och sedan bröllopsfest i deras superfina hus. Det blev jättelyckat! Riktigt fint väder, god mat, fina tal, alla dansade och en härlig stämning. Ovan har ni mig och Oscar, imorgon har det gått exakt två år sedan vi träffades för första gången! Så det är lite speciellt. Tanken slog ju en under bröllopet att en dag kanske det där är vi. Oscar är den bästa jag vet!

stan smith

Mina nya älskade sneakers! Har velat ha ett par nya ett tag nu då mina andra ibland har känts lite klumpiga och svåra att ha till vida jeans. Stan Smith från Adidas är ju klassiska och svinsnygga enligt mig! Den röda pälsen på hälen gör dem ännu coolare också hehe. Hittade dem för halva priset på det danska sneakersföretaget Nakeds hemsida, kap! Kommer användas flitigt från och med nu! Vill dock hålla dem så vita som möjligt så ska vara så försiktig jag kan med dem. Nöjd!

maskinsektionen

Några bilder jag är med på från Maskinsektionens facebooksida! Jag har ju börjat plugga nu och utöver föreläsningarna så har det varit aktiviteter varje dag. Har knappt haft någon tid alls för annat än saker relaterade till skolan. Men det har såklart varit roligt! Dock lite jobbigt att pendla från Malmö, och hela tiden tänka på vad man behöver ha med sig för böcker, ombyte till kvällens aktivitet osv. Så på ett sätt så kommer det bli lite skönare nästa vecka när nollningen är slut så att man kan lägga upp sin tid själv. Och då kanske jag får lite mer tid till bloggen också hehe. Tycker faktiskt det är sjukt skönt att ha bloggen, så att jag bara kan få fokusera på mode som jag gillar och skriva om mitt liv och vad jag tycker, man kopplar bort allt runt omkring för en stund. Så jag vill absolut hålla liv i bloggen!

Upp