Hedvig Sannar - blogg - mode, min vardag & inredning

tillbaka i Lund!

Jag är i Lund igen! Skolan började i måndags och jag är fadder för de nya studenterna, så det har varit fullt upp med föreläsningar på dagen och nollning på kvällarna, men sjukt kul i alla fall! Supertaggad på ett nytt år i Lund, även om vi läser väldigt tuffa kurser nu hehe... Till något annat så har jag fixat lite i mitt rum, som ni kanske ser på bilderna. Jag hade tidigare ett vitt nattduksbord som jag inte gillade riktigt, så jag tog hit min farmors gamla möbel som jag haft i mitt rum hos pappa, väldigt fin enligt mig! Lampfoten köpte jag second hand för 60 spänn på Emmaus. Bytte sladd och köpte en skärm så blev den som ny! Nöjd! Har även fixat min bäddning till sängen. Köpte vita påslakan och nya petrolfärgade sammetskuddar på IKEA som jag tycker passar in bra i rummet. Mina senapsgula sammetskuddar som jag tidigare hade på sängen fick flytta till soffan! Alltid kul att fixa i rummet!

dagens vy

Hej på er! Ett tag sedan nu vilket betyder att jag har saker för mig nästan hela tiden. Jag hade det underbart i Budapest och ska lägga upp ett inlägg därifrån! Dagens vy ser i alla fall ut så som på bilderna. Sitter nämligen på biblioteket och pluggar och kommer göra det fram till på torsdag, då jag har min tenta som jag inte gjorde i januari. Något surt är det, men jag får bara köra på. Sedan får jag en helg ledigt innan skolan börjar igen. Sjukt att det bara är en vecka kvar på sommarlovet, men det ska ändå bli rätt mysigt att komma tillbaka till Lund och studentlivet! Aja, nu måste jag återgå till de spännande mattetalen... Vi hörs!

budapest

Ett urklipp från min tumblr! Är ju verkligen sugen på semester som jag skrev tidigare, och egentligen främst på sol och bad, men på tisdag åker jag faktiskt till Budapest! Vi är 11 stycken i vårt härliga gäng som ska dit och ska gå på festivalen Sziget! Ska bli superkul och är väldigt taggad på att utforska Budapest. Förhoppningsvis får vi lite sol och bad där med!

gardiner och sänggavel

Som vanligt när vi går mellan årstider (ja, hösten närmar sig sorgligt nog!) så får jag inspiration! Nu ska jag ju snart flytta tillbaka till mitt kära korridorsrum på 20 kvadrat i Lund och jag vill verkligen göra det ännu mysigare och mer lyxigt. Vill ha härliga gardiner på skena som går hela vägen ner till golvet, inte för långa dock! Antagligen vita, beiga eller ljusgrå. Det gör rummet mer inramat, ombonat och det får hotellkänsla. Något annat som också ger rummet hotellkänsla är en sänggavel, så det skulle jag också vilja ha. Har sett att man kan göra egna gavlar väldigt enkelt, så ska fundera lite på det! Slutligen vill jag få in lite coolare små dekorationer som tar bort "IKEA-känslan". Nån cool lampa att ha i fönstret kanske och lite fler tavlor på väggarna. Ska bli kul att fixa till lite!

Upp