AFRIKA + SPANIEN = SANT :S

Allmänt

Vet ni vad? Jo, jag var i Afrika i Marocko också på spanien-resan! :S I en stad som hette Tanger. Jo asså Afrika ligger under Spanien så vi tog bara en båt som tog en timme dit. När vi kom fram fick vi en rejäl chock. Det var ett riiktigt fattigt land enligt mig. Jo, det fanns knappt några gator,, :S Bara små gränder där bilen knappt kunde komma genom. (Vi hade ju en stor 9-sittsare.)

När vi kom dit så parkerade vi utanför en stoor loppis/marknad där fanns allt från rostiga nycklar till fejkade lacoste-skor.

Sen när vi skulle hem med bilen så kom vi inte ner till havet där färjan skulle gå. Vi såg vattnet helatiden men vi hittade inte ner. Sen kom vi in på nån liten plats där det fanns några parkeringsplatser, grushögar och massaa folk! Folket lurade upp oss på parkeringsplatsen men sen var den lite upphöjd så man kunde inte komma ner ifrån direkt. Alla folken fick hjälpa oss att backa ner bilen rakt i grushögen... Det var riktigt jobbigt! Men sen hängde en kille med oss i vår bil och visade oss vägen. När vi kommit ner till båtarna och skulle köpa biljetter så fick vi gamla, använda biljetter!! Heelt sjukkt! Det stod andra namn på dem och det var till och med söndriga..


Hahha, det sjuka var även att de biljetterna fungerade! ;S ALDRIG MER MAROCKO FÖR MIG!

Gillar

Kommentarer