bästa från S/S 2014

Catwalks

Modevärlden ligger ju en säsong före, jag är bara med modebranchen när det gäller Sverige (och vissa stora märken). Men de flesta utländska visningarna kollar jag när det är dags att klä sig i den kollektionen för att få inspiration. Så i torsdags satt jag och kollade igenom de största märkena och mina favoriter, blev lite över hundra visningar, cirka en tredjedel av alla designers vars kollektioner är uppladga på Style.com. Så här är mina favoriter utav de hundra och som inspirerar mig att klä mig i vår och sommar!

Chloé S/S 2014

Chloe tycker jag oftast leverar en bra kollektion, och likså denna säsong. Superhärliga plagg! Bara kolla den mönstrade blusen, den vita klänningen och den stora gråa stickade tröjan. Tycker även de loose-fit-shortsen till den gråa ser så sköna och snygga ut. Så härliga plagg som gör mig sugen på varma sommarkvällar.

Burberry Prorsum S/S 2014

Burberry Prorsum gjorde en väldigt fin vår/sommar-kollektion. Det var dock en del plagg jag inte tyckte om, men överlag fint. Pastelliga och mjuka toner på fina kappor och spetsplagg. Sjukt snyggt skurna kappor, och kan inte låta bli att älska den utsmyckade kjolen, hur fin?!

Paul & Joe S/S 2014

Blev så förtjust i denna kollektion när jag satt och kollade igenom visningarna. Och tycker verkligen om kollektionen som helhet så himla mycket! Riktigt härliga mönstrade plagg och lösa snygga byxor. Bra jobbat Paul & Joe, så mycket inspiration!

BCBG Max Azria S/S 2014

BCBG är ett modehus jag nog aldrig sett en visning av innan men på något sätt så lockade namnet mig och därför klickade jag in för att kolla visningen, och det gjorde jag inte fel i. Väldigt härlig kollektion! Mycket ljusa plagg, och härliga mönster och klänningar. Favoritplaggen är ormskinnsjackan och den beiga klänningen.

Tory Burch S/S 2014

Tory Burch gjorde verkligen min favoritkollektion från vår/sommar-visningarna. JAG VILL HA ALLT! Exakt så vill jag alltid klä mig! Supersnygga klänningar, älskar lagom vida klänningar med hög hals. Och sedan bara älskar jag den femte looken med den fina t-shirten och kjolen till. Åh, vad glad man blir när någon verkligen gör en kollektion i vilken man gillar allt!

Gillar

Kommentarer