bästa visningarna a/w 2013

Catwalks

Som jag skrev igår så kollade jag klart visningarna idag, och har nu valt ut mina favoriter. När jag satt och kollade så blev jag faktiskt sjukt besviken på vissa designers eftersom de hade väldigt snygga plagg, men stylisten hade stylat outfitsen helt fel enligt mig, vilket gjorde att de fina plaggen gömdes. Lite synd, men dessa nedanför innehåller i alla fall både bra styling och snygga plagg! Stooor höstinspiration!

Vanessa Bruno
Så fina pärlbroderade plagg, superfina klänningar i skira tyger, rejäla ytterplagg och fina kjolar. Gillar verkligen Vanessa Brunos visning!
Jil Sander
Älskar de plaggen i rutmönstrat ull, väldigt höstigt och snyggt. Päls är även något jag älskar så gillar verkligen den svarta kappan, välsytt och fint från Jil Sander!

Theyskens Theory
Väldigt mycket snygga saker från Theyskens Theori måste jag säga! Tycker väldigt mycket om de quiltade plaggen, som den beiga klänningen var superfin. Annars välsydda kavajer, snygga byxor och coola tröjor!

Belstaff
Riktigt snygga ytterplagg från Belstaff. Väldigt rått alltihopa vilket jag gillar. Rejält och bärbart!


Joseph
Gillar denna kollektion! Som ni kanske märkt så tycker jag om välsydda, ordentliga plagg och det har även Joseph levererat med. Återigen päls (big looove), snygga byxor och fina överdelar. Älskar tröjor där ärmarna är en annan färg än själva "livet" som skjortan ovan, snygg! Den svarta klänningen var superfin också.


Gillar

Kommentarer