favoriterna från fashionweek

Catwalks
God dag! Modeveckan har ju varit igång när jag varit borta så eftersom att jag vaknade sjuk imorse och inte har så mycket att göra, så har jag nu kollat igenom alla visningar (som jag brukar göra när det är Stockholm Fashionweek) och valt ut mina favoriter. Blev sjukt besviken på vissa märken och tyckte först inte jag hittade något snyggt, känns som att en stor del märken ska göra allt för konstlat bara för att vara annorlunda. Blev dock mycket positivt överraskad av dessa modehus.

Busnel a/w 2013
Superfina rejäla och härliga plagg. Ser ut som att alla plagg är väldigt sköna, användbara och riktigt snygga. Superfin kollektion Busnel!
Carin Wester a/w 2013
Carin Westers kollektioner brukar i vanliga fall vara väldigt maskulina, faktiskt lite för maskulina för min smak, men denna säsongen var det ändrat. Mycket positivt överraskad och tycker den största delen av kollektionen var riktigt snygg!

Hunkydory a/w 2013
Duon bakom Hunkydory levererar ju alltid enligt mig, och även denna säsong. Riktigt snygga skinnplagg, byxor och jackor. Hade kunnat bära allt, stor applåd!
Mayla a/w 2013
Mayla har varit ett märke jag inte känt till riktigt och faktiskt inte brytt mig om, men jag visades ha helt fel uppfattning. Superfina plagg allihop och jag blir så sugen på att vara höst-fin i kjolar och klänningar. Jag måste nog säga att Mayla var min största favorit av alla, tycker de gjorde den snyggaste höst/vinter-kollektionen!

Så, där har ni denna säsongens svenska favoriter. Brukar göra sådanna här inlägg varje gång det är Stockholm Fashionweek och tycker det är väldigt roligt att kolla tillbaka och se vad jag tyckte man skulle bära vid den säsongen som nu snart är här. Klicka på "Catwalks" antingen här under eller i flikarna under Mode, så kan ni hitta inläggen. Kram!


Gillar

Kommentarer