favoriterna från S/S 2015

Catwalks

För att få lite klädinspiration för våren och för att se trenderna så har ja nu kollat igenom kollektionerna från de stora modehusen och de jag känner till på style.com. Har valt ut mina favoritvisningar!

Temperley London S/S 2o15

Väldigt fin kollektion med plagg i härliga material och pasteller! Fint med plagg med längd, som klänningarna och kapporna. Vårigt och fint!

3.1 Philip Lim S/S 2015

Philip Lim har aldrig varit ett märke som jag verkligen gillat, inte för att jag ogillat det heller, men ni förstår! Denna kollektion för vår och sommar blev jag dock väldigt imponerad av! Jättesnygga plagg och snyggt skurna. Fina skor också måste tilläggas. Vill i princip ha allt ovan!

Tibi S/S 2015

Tibi brukar göra kollektioner i min smak och det gjorde de även denna säsong. Enkla plagg i snygga modeller med det lilla extra. Härligt fall på tygerna och mjuka toner. Me like!

BCBG Max Azria S/S 2015

Och sist men inte minst - min favoritkollektion S/S 2015! Från en designer jag bara hört talas om. SÅ HIMLA FINA PLAGG. Älskar klänningarna, de fina tygerna och detaljen med det knutna bandet. Drömkollektion och riktigt vårig!!

Gillar

Kommentarer