favoriterna från stockholm fashionweek a/w 2015

Catwalks

Hej på er! Då var den svenska modeveckan över för den här säsongen. Jag har kollat igenom alla visningar för höst- och vintermodet 2015 nu och tycker att kollektionerna varit helt okej, men faktiskt inget som har stuckit ut särskilt mycket. Kan även bero på att jag tycker att vår- och sommarmodet är roligare... Här är mina tre favoriter i alla fall!

Edwin Trieu A/W 2015

Edwin Trieu är en designer jag inte hört talas om innan men föll för hans kollektion! Jag gillar ju plagg med olika tyger och material ihopsydda och det fick vi verkligen se här. Väldigt fina blusar och snyggt skurna plagg överlag!

By Malina A/W 2015

By Malina hade också en väldigt fin kollektion. Härliga tyger och plagg med fint fall. Särskilt fina klänningar. Jag har ju en liten dröm om att bära en By Malina på balen till sommaren... Tror dock jag får drömma om någon annan klänning som passar plånboken lite bättre..

Hunkydory A/W 2015

Och slutligen, min återkommande favorit - Hunkydory! Tycker som vanligt att Hunkydory levererar bäst. När jag verkligen gillar ALLT i en kollektion så vet jag att den är bra, bara Hunkydory på den svenska modeveckan som lyckas med det. Mysig kollektion på något sätt med mycket stickat, lite lösare plagg och inslag av päls. Sköna snygga plagg är det bästa jag vet! 10/10!

Gillar

Kommentarer