favoriterna från stockholm fashionweek a/w 2012

Catwalks
Som ni kanske vet så höll Stockholm Fashionweek igång måndag, tisdag och onsdag nu i veckan. Jag har ju haft fullt upp men har i alla fall kollat igenom visningarna på nätet. Är ju inte ett stort fan av höstkläder då vinrött, senapsgult och turkost inte är färgerna jag gillar att ha på mig. Men jag har i alla fall tagit ut favoriterna från de, enligt mig, bästa visningarna här!
Veckans (låter konstigt att säga veckan då den endast varade i tre dagar) favorit var helt klart Stylein. Älskar de guldiga paljettplaggen, även de vida byxorna och de stickade plaggen. Rejäla fina plagg av fina tyger och material.
Dagmar hade även en hel del fint men också en hel del jag avskydde. Jag gillade i alla fall de lurviga och stickade plaggen. Något annat positivt med Dagmars visning var att de enligt mig hade de snyggaste skorna!
Altewai.Saome utrålar någon internationell glans. De har något som inte är typiskt svenskt, och det gillar jag. Svenskarna kan ibland vara lite tråkiga och göra lite för neutrala plagg. Altewai.Saome vågar sticka ut och gör coola plagg med superfina kontraster!

Gillar

Kommentarer