favoriterna från stockholm fashionweek s/s 2015

Catwalks

Hej fina ni! Har kollat igenom alla visningar från modeveckan i Stockholm och blev faktiskt lite besviken.. Kändes inte som om någon designer hade lyckats helt, inget wow liksom (förutom Hunkydory som alltid presterar!). Men hittade slutligen tre favoriter i alla fall så valde ut mina favoritlooks från dem. Bilder tagna här och härifrån!

Valerie S/S 2015

Ett märke jag inte hört talas om särskilt mycket men ändå föll för. Kanske inte själv skulle våga mig på ett par guldbyxor, men tyckte de var coola! Sedan går ju mörkblått och vitt alltid hem. Gillar den korta vida kjolen, sugen på en kjol i samma modell. Gillar även hur alla de tre klänningarna är skurna.

J.Lindeberg S/S 2015

J.Lindeberg inspirerade med sin vår/sommar-visning, jag blir dock mer höstsugen av den än vårsugen haha.. Tycker den quiltade tvåfärgade mocka/skinnjackan är riktigt snygg på den andra bilden. Fjäderklänningen var även lite rolig. Kollektionen var classy med lite edge.

Hunkydory S/S 2015

Och så slutligen Hunkydory som aldrig gör en besviken. Så himla fina plagg! Det tycker jag visar vad ett bra modehus är, som har hittat sin egen stil och levererar med den säsong efter säsong. Tycker även Hunkydory visar att det verkligen är en vår/sommar-kollektion med härliga färger osv. Älskar skjortklänningarna, särskilt den i den härliga blåa färgen. Den olivgröna jackan tycker jag var väldigt fin också. Och känner mig väldigt trendig med min nya randiga paljettklänning, nu när Hunkydory designar randiga paljettplagg! Eloge till er Hunkydory!

Gillar

Kommentarer