favoriterna från stockholm fashionweek s/s 14

Catwalks
Busnel S/S 14
Tyckte om Busnels A/W 13 kollektion och tycker även om denna. Rejäla plagg i superfina material. Tycker dessa stickade koftor ser så härliga och mysiga ut, samtidigt som de är väldigt eleganta. Fint!

Hunkydory S/S 14
Hunkydory är nog Sveriges snyggaste märke! Tyckte om hela kollektionen, superfina användbara blusar, snygga skinnjackor, skinnbyxor och vanliga byxor. Tycker den paisleymönstrade klänningen ser riktigt snygg ut också. Grym kollektion!

Tiger of Sweden S/S 14
Snygga, bra, välsydda, användbara plagg. Gillade dessa fem outfits skarpt, resterande outifts var enligt min smak inget speciellt. Tycker dessutom det var lite trist att dem inte tog in lite mer färg i kollektionen, den var inte så vår- och somrig liksom.. Måste dock tillägga att jag älskade skorna!


House of Dagmar S/S 14
Dagmar ligger nog tvåa på min lista av de bästa svenska märkena (1:a Hunkydory). Känns som att Dagmar är stabila och alltid gör bra kollektioner. Jag älskar kombinationen av stickade plagg och bara ben, och stickade plagg som kan användas till en elegant outfit utan att göra den tråkig. Dagmar lyckas med det. En vältänkt, snygg, användbar kollektion!


Gillar

Kommentarer