Hedvig Sannar - blogg - mode, min vardag & inredning

Kategori: Foto

god jul!


Bilder tagna av mig på vår julgran hos mamma.
IDAG ÄR DET JULAFTON! GOD JUL PÅ ER ALLA! Hoppas att tomten kommer till er och ger er något fint! Puss och kram.

tomorrowBilder tagna av mig.
Hej på er! Nu sitter jag här i Jönköping! Kan ni tänka er att det är julafton imorgon?? Inte jag i alla fall! December har bara runnit iväg, tycker jag!

snowHej, här fick ni lite vinterbilder som är tagna av mig. Jag kom precis hem från skolan. Har fett mycket läxor just nu. Franska och en bok-recension tills imorgon, NO-prov på 30-40 sidor, Fransk-text, SO-prov på 60 sidor och "English-presentation" (ett föredrag på engelska) ska vara gjort innan jullovet. Jag börjar bli lite sterssad här. Bloggen kommer nog tyvärr inte att vara i sin bästa form ett tag, men jag ska försöka blogga så fort jag hinner. Hoppas ni förstår mig! Puss och kram.

WinterlandHej! Nu är jag hemma efter en mysig kvälls-skidåkning! Det var jättekul på Vallåsen och skidbackarna har nog aldrig varit så bra här förr! Som ni ser på bilderna så snöade det jättefint! Precis som i filmer! Kvällen var super och erbjöd (framförallt) skidåkning, trevligt folk, grillning av korvar och bilåkning! Underbart!

första decemberFörsta december idag! Och självklart så såg jag julkalendern imorse! (Man blir väl aldrig för gammal för att sluta med det?!)

Som ni ser här på bilderna så har vi som vanligt redan skaffat oss en julgran! Jag vet, vi är tidiga men pappa ville ha en, så då blev det så! Den blev i alla fall väldigt fin med massor av kulor! Nu är det bara julklapparna under som saknas!

(Oj, nu slog tanken mig, jag måste ju ut och köpa julklappar! Har inte köpt en endaste än. Och jag har bara 3 veckor på mig! Lite panik här, men det löser sig, det brukar det i alla fall!)


 

love itJag älskar röda naglar och denna låten! Sätt på den direkt med högsta volym!!