frågor & svar

Frågor & Svar
Hej! Har fått några frågor som jag tänkte svara på nu. Måste säga att jag blir så himla glad när der flikar in en kommentar, det ger tecken på att man faktiskt har lite läsare. Så tack!  Vad kostade typ fake monclerjackor i Shanghai? Mamma köpte faktiskt en mörkblå Moncler och den fick vi ner priset till 400 kinesiska, som är runt 440 kr. Från början sa säljaren över tusen spänn, så prutar man inte tillräckligt får man betala mer, men man kunde säkert också pruta ner den till mindre än 400. Så det är den som orkar stå och bråka som får den billigast, haha!
Kan inte du göra ett inlägg med hur och med vad du sminkar dig med? Eftersom att min sminkning inte är särskilt avancerad kan jag ta det här. Jag är verkligen sämst när det kommer till smink och skulle vilja vara så himla mycket bättre, men har ingen ork av att stå och sminka mig i timmar. Det jag använder mig av har ni på bilderna ovan - svart skimrande ögonskugga - Jane Hellen, brun ögonskugga - Viva La Diva, mascara - Elisabeth Ardén, täckstift (räddaren i nöden!) - Apoteket, puder - Isadora, tunn pensel - FACE och ögonfransböjare från H&M. Börjar med att böja ögonfransarna, sedan tar jag (beroende på vilken klädsel jag har eller vilket humör jag är på) antingen den svarta eller bruna ögonskuggan. Jag tar penseln och målar en linje precis runt ögonfransarna uppe och nere med ögonskuggan. (Här har ni en bild där man ser hur ögonskuggan blir) Därefter åker ett lager mascara på, täckstiftet täcker de röda ovälkomna finnarna och sedan lägger jag ett tunt lager puder i hela ansiktet. Efter 10 minuter är jag klar! Vill jag vara lite finare byter jag ut ögonskuggslinjen mot en flytande svart eyeliner.
Hur många läsare har du? Har märkt att läsarna blivit flera på sistone och är jag så himla glad! Just nu har jag mellan 30-60 läsare per dag beroende på hur mycket jag bloggar.
Vilka bloggar läser du? Jag följer ganska många bloggar och läser dem varje dag. Min favoritblogg (som är med på ett hörn av den översta bilden) är Sofis Snapshots, Sofi Fahrmans blogg. Hon tar så sjukt fina bilder, har snygga outfits och man får hänga med i hennes liv runt om världen. Annars följer jag Elin Kling, Johanna Olsson, Caroline SandströmChloé Schuterman, Angelica Blick, Emma Elwin, Frida Fahrman och kompisars bloggar som t.ex. Anna och Agnes. Jag gillar särskilt modebloggar som har stora fina bilder och trevlig text.  Är ProCivitas en bra skola? Jag är jättenöjd med ProCivitas, bättre lärare kan man inte tänka sig och skolmaten är jättebra. Tycker det är väldigt skönt att lärarna anpassar de läxor som de ger oss efter hur mycket läxor vi redan har, så att det inte blir för mycket en vecka. Det enda negativa är att jag ett tag var lite tveksam till det sociala på skolan, kände att min klass var lite stel och att vi som går natur var för oss själva. Men det har blivit mycket bättre, vi är 10 tjejer i min klass som håller ihop och har jätteroligt. Man kan inte tänka sig en bättre gymnasieskola än ProCivitas!

Gillar

Kommentarer