fyra favoriter från Stockholm Fashionweek

Catwalks
Stylein s/s 2013
Stylein tyckte jag hade väldigt välskräddade, enkla och snygga plagg. Ovan har ni mina favoritlooks. Älskar vitt från topp till tå som många svenska designers visade, och tycker bild nr 1 var den snyggaste vita outfiten på hela modeveckan. Tycker även mycket om de två klänningarna som jag valt ovan, älskar hur den korallfärgade smiter åt kroppen och de tunna banden på den gråa. Bra jobbat Elin Nyström!
Tiger of Sweden s/s 2013Â
Tiger visade som vanligt snygga plagg, tycker klänningen på första bilden är SÅ fin, älskar cirkelmönstret, färgerna och modellen! Tycker även de ljusa looksen är supersnygga och sjävklart printet på klänningen (eller byxdressen?) på sista bilden.
J.LindebergÂ
J.Lindeberg visade ju inte så många damlooks eftersom att de både visade dam- och herr-kläder. Men de damkläderna som visades tyckte jag var väldigt fina. Älskar verkligen det beiga lädret och tycker de rosa byxor är supercoola!

Dagmar s/s 1013
Min sista favoritvisning från modeveckan är förstås Dagmar. Tycker att de gör bra kollektioner säsong efter säsong och är väldigt varierade utan att dem tappar det som är just "dagmar", vilket är väldigt bra. Denna kollektion tyckte jag var extra fin eftersom att det var så mycket färg. Älskar strukturen på klänningen bild 3 och toppen bild 4, supersnyggt! Älskar även den grovstickade koftan!

Gillar

Kommentarer