hedvigs åsikter...

Mode-åsikter
Jag har kommit på att det är rätt många t.ex. trender osv. som jag inte gillar. Så jag har infört en ny kategori med mina mode-åsikter (negativa åsikter). Jag förstår självklart att smaken är som baken och att alla har rätt till att gilla vad dem vill. Jag vill verkligen inte att någon ska ta illa upp för att jag skriver något negativt om det ni just köpt, använd det ni gillar! Jag kommer säkert också ångra mig i framtiden om vad jag skriver i dessa inlägg och tycka att det är snyggt då men just nu är detta min åsikt och det är så jag tycker (tur att vi har ett fritt land, haha).

Kilklackssneakers...
Så fort jag såg Sofi Fahrmans nya skor så blev jag paff. Hur kunde hon ta på sig de urfula skorna?? Tyckte de såg ut som ecco-vinterskor som man hade när man var liten. När sedan fler och fler och massvis av fashionistor gick runt i dojjorna visste jag inte vad jag skulle tycka. Är de snygga?? Men jag står kvar vid min åsikt, hatar kardborrebanden, kilklacken och allt med dem. Såg att Topshop gjort sin egna variant med snören istället, den gillade jag bättre, men inte riktigt ändå. Allt Isabel Marant gör är faktiskt inte snyggt. Sorry.

Svart+mörkbrunt
En kombination som jag aldrig förstått mig på är när tjejer väljer en mörkbrun topp till ett par svarta jeans. Enligt mig går absolut inte svart+mörkbrunt ihop. Klart att jag förstår om man har en svart vinterjacka till ett par mörkbruna skor, men när man väljer plagg som "nuddar" vid varandra så går det inte. Kolla bara dessa outfits ovan, de hade varit SÅ mycket snyggare om de tagit bort sina bruna grejer och lagt till en annan färg istället.
VAD TYCKER DU OM MINA ÅSIKTER?

Gillar

Kommentarer