min sommar hittills!

Mysiga stunder

Inledde sommarlovet med en härlig visit i Annas sommarstuga utanför Ystad!

Catchade upp med gymnasietjejerna på Saluhallen och på kvällen var jag på släktkalas i Höör.

Efter ett par dagar var det dags för midsommarfirande! Min favvodag under året! Blev en väldigt lyckad dag och kväll!

Dagen efter midsommar åkte jag ner till stugan till mamma och min moster. Sov där en natt och var min första dag på stranden.

Blev AW på Kasai in the Sky!

Jag, Lisa och Maddie var på morgonyoga hos min kusin i Västra hamnen, följt av en stekande dag vid djuphavsbadet.

Tjejmiddag med gymnasietjejerna och vi gjorde egna poké bowls, mums!

En riktigt härlig fredagkväll med montegänget (+Arsalan haha) med middag på Saluhallen och sedan drinkar på MJ's in the Parc!

Dagen efter Mj's, lördagförmiddag, fick jag göra mig i ordning för att möta upp maskintjejerna hos Lisa och sedan åka till Båstad för en festivaldag på Summeron, superkul!!

Fick till AW med Matilda och Lisa på Stortorget i Lund och en grillkväll hos Henke!

Sedan fick jag semester från jobbet. Inledde med AW på Strandbaden och en natt i Jönköping. Sedan bar det av ner till stugan i Kämpinge för att bo där i 1,5 vecka. Härliga dagar på playan och grillmiddagar på kvällarna, riktigt somrigt!

Åkte in till Malmö (från stugan) för pizza med bästa Lisa och Saga, följt av fest hos Henke!

Härliga sommarkvällar i stugan.

Ännu mer häng på stranden i det underbara vädret!!

Igår, efter sista dagen i stugan (innan min morbror skulle flytta in), så grillade vi hos Saga innan vi stack bort till Kajuteriet för en festkväll, så härligt!

Har ju kopplat bort bloggen nu ett tag, dels eftersom att jag och Oscar gjorde slut i maj, för att jag sommarjobbat på Alfa Laval och sedan hittat på mycket saker efter jobb och på helgerna, så har knappt haft tid. Men idag fick jag suget att lägga upp vad jag haft för mig de här 8 (!) veckorna! Faktiskt väldigt kul att se vad jag gjort! Är så himla nöjd med mitt sommarjobb och har gjort så mycket roliga saker (som ni kan se ovan) både efter arbetstid, under helgerna och sedan nu under mina 2 veckors semester (inne på sista veckan nu). Så jag är mer än nöjd!

På lördag åker jag, mamma och Nina till Stockholm för tre härliga dagar, då vi ska gå på stan, äta gott och kanske åka ut till skärgården. Sedan på tisdag ska jag tillbaka till Alfa Laval igen, för 3 veckors jobb. Det känns faktiskt inte jobbigt att komma tillbaka efter ledigheten, bara rätt kul. Slutar den 15e augusti och den 16e åker jag, Nina och pappa till Nice på en weekend. Så sommaren är inte slut än! Bara att fortsätta njuta.

Gillar

Kommentarer