mitt 2013

Allmänt
Bästa året i mitt liv tror jag. Här kommer min sumering av 2013!
Â


Började 2013 med några veckors skola innan det var dags att åka på skidresa till Sestriere med en del av skolan. Hårt liv med skidåkning på dagarna och party på kvällarna.


En viktig del för bloggen år 2013 måste vara när jag fick min kamera på födelsedagen i mars! Bilderna på bloggen blev mycket finare och jag fick ett större intresse för fotografering.

Efter en härlig vår (förutom sjukt mycket plugg) så började jag sommarlovet med att direkt åka till i princip mitt andra hem, Nerja (elfte gången jag var där tror jag). Jag och Saga åkte med våra pappor och systrar och hade med oss vår vän Emma. Vi tre hade väldigt kul ihop, solade, badade, åt gott, träffade nytt folk och njöt av att det äntligen var sommar!


Vad som bidrog till att detta år var så bra var helt klart sommarlovet. Hade en riktigt grym sommar, med fina kompisar, sol, bad, utlandsresor och fester! Kändes som jag levde lite i en väska för ett tag, åkte ner till stugan i Höllviken, var i Båstad, Stockholm, tillbaka till stugan, in till Malmö, hem till pappa, hem till mamma och köpenhamnsvisiter.


Avslutade sedan detta underbara lov med en superhärlig vecka i Nice med Nina och mamma. Bättre avslut går inte att tänka sig. Besökte även Monaco, Antibes och Ventimiglia under den resan.


Sommarlovet följdes av en superbra höst och början på vinter (tycker inte vi fått någon vinter här än) med fler Köpenhamnsbesök, middagar, fester, en helg i Brantevik med fina vänner och så mycket mer! Avslutade slutligen mitt 2013 med en jättemysig nyår. Kunde inte inte slutat bättre! Väldigt nöjd med detta år!
Â
Har redan en del planerat inför 2014:

  • Åker till Thailand v. 7-8
  • Blir myndig den 30 mars
  • Åker till Val Thorens under påsklovet
  • Tar förhoppningsvis körkort
  • Åker till Rhodos under sommarlovet med mina fina tjejkompisar!!

Känner på mig att 2014 kommer bli ett grymt år! Fortsätter det bara likadant som 2013 så kan det inte bli något annat!
Gillar

Kommentarer