mitt 2014!

Allmänt

Hände väldigt mycket under mitt 2014! Har försökt att ta ut det viktigaste här. Kolla på inlägget i datorn för bäst struktur!

Startade året med sex veckors skola för att sedan åka till Thailand i två veckor! Obeskrivligt bra resa!!
Sedan under våren blev jag 18! Blev ett jättebra 18-årsfirande med mina närmsta.

Sedan i april åkte vi till Val Thorens för en veckas skidåkning, underbart!

Efter väldigt tuffa sista skolveckor och några studentskivor på det så inleddes äntligen sommarlovet med tio dagar i älskade Nerja. Var där som vanligt med pappa, Nina, Saga och hennes pappa + syster. Jag och Saga levde livet där nere. Låg på playan eller vid poolen på dagarna och festade varannan kväll. Kunde inte fått en bättre start på lovet!

När vi kom hem från Spanien så firades midsommar nästan direkt, min bästa midsommar någonsin! Sommaren följdes sedan av massa festande och umgicks med min älskade vänner och familj.

Som pricken över i:et åkte sedan jag och mina sex härliga tjejkompisar, den nästsista veckan av sommarlovet, till Rhodos för ännu mer sol och partaj! Veckan på Rhodos var magisk!

Något stort som även hände under 2014 är att vi flyttade med mamma! Efter tio år så lämnade vi vår gamla lägenhet för en ny. Det var en liten omställning, men det blev väldigt bra!

Jag hade sedan en väldigt fin höst med mer 18-årsfirande, kräftskiva, myshelg med tjejerna och några utgångar. Träffade även min första kärlek vilket ändå är rätt stort enligt mig själv hehe. Var även på en jätterolig klassresa i Berlin. Och ikväll kommer detta fina året avslutas på bästa sätt med mina nära och kära. Inleder 2015 precis så som man vill göra det! 2014 har varit underbart men 2015 ska bli ännu bättre!

Gillar

Kommentarer