Mitt älskade Malmö

Mysiga stunder

Jag bland fullt av människor.

Efter att ha kikat runt på allt eurovision så fick det bli en paus i de 24 graderna med godaste yoghurt-glassen från 7eleven.
De två stora scenerna på Gustav Adolfs Torg.


Lilla torg var smockat av folk på uteserveringarna som vanligt i detta väder.Matstället på stan, enkla goda rätter för 60-lappen.

Ica hade ett stånd med bland annat frukt i lösvikt, så man köpte en "mugg" för 20 kr och sedan var det bara att fylla. Jättebra idé och det var väldigt populärt bland folket.
Ja, som ni kanske vet och även ser på bilderna, så var det ju Eurovision Song Contest i Malmö detta året. Det har pågått en hel del saker i stan under en veckas tid nu. Jag hade inte varit och kollat ett dugg, eftersom jag både behövde plugga och blev sjuk. Men igår så var jag snäppet bättre och vi (jag, mamma och Nina) kunde slutligen traska ut och se vad som skedde i vår hemstad. Tycker Malmö Stad har ordnat detta eurovision-event superbra. Tack vare dem och att Malmö kunde visa sig från sin finaste sida med vädret, så blev det riktigt proffsigt gjort. Man blev nästan stolt över Malmö och jag bara gillar Malmö mer och mer. Tror även turisterna uppskattade det! Det ska bli kul att åka till Köpenhamn nästa år (20 min med tåget) och se hur de lyfter sin stad. Kommer bli svårt för dem att slå oss!

Gillar

Kommentarer