Hedvig Sannar - blogg - mode, min vardag & inredning

Kategori: Mode-åsikter

hedvigs åsikter

Givenchy-stövlarna
Första gången jag såg dessa förskräckliga stövlar var på Sofi Fahrmans blogg. Blev så himla paff på att hon bar dem. Fler och fler mode-bloggare började skriva om hur snygga skorna var, det blev liksom samma hype som kilklackssneakersen (som jag också tycker ser fruktansvärda ut). Jag står kvar vid min åsikt om Givenchy-stövlarna också. Man kan ju lika väl ha ett par vanliga boots och sedan ha ett par vida svarta byxor över istället om man tycker det är snyggt. Usch vad hemska!Transparent
Nu har inte jag valt ut de värsta exemplena men jag tycker inte att det är snyggt när folk har en transparent tröja med en vanlig bh under. När folk med stora bröst har det ser det, enligt mig, lite vulgärt och b ut. På första bilden ser det väl helt okej ut med den vanliga bh:n, men jag tycker att hon kunde valt en vanlig hudfärgad t-shirt-bh eller en bandeau bh istället. Tjejen på bild två verkar ha tänkt på att inte ha en vanlig bh och i alla fall valt en slät bandlös, men jag tycker ändå det ser nästan lite för avklätt ut. I hennes fall tycker jag det skulle vara snyggast att tillägga ett bandlöst svart linne under. På bild tre blir blusen så mycket snyggare om hon bara bär en hudfärgad t-shirt-bh. Jag tycker själv att det är väldigt svårt ibland när man har genomskinliga plagg och man tycker det ser lite väl ut med att endast ha en bh under men blir fult med ett linne. Så mitt tips är att investera en hudfärgad t-shirt-bh och en bandeau bh!
VAD TYCKER DU OM MINA Ã…SIKTER?

hedvigs åsikter...

Jag har kommit på att det är rätt många t.ex. trender osv. som jag inte gillar. Så jag har infört en ny kategori med mina mode-åsikter (negativa åsikter). Jag förstår självklart att smaken är som baken och att alla har rätt till att gilla vad dem vill. Jag vill verkligen inte att någon ska ta illa upp för att jag skriver något negativt om det ni just köpt, använd det ni gillar! Jag kommer säkert också ångra mig i framtiden om vad jag skriver i dessa inlägg och tycka att det är snyggt då men just nu är detta min åsikt och det är så jag tycker (tur att vi har ett fritt land, haha).
Kilklackssneakers...
Så fort jag såg Sofi Fahrmans nya skor så blev jag paff. Hur kunde hon ta på sig de urfula skorna?? Tyckte de såg ut som ecco-vinterskor som man hade när man var liten. När sedan fler och fler och massvis av fashionistor gick runt i dojjorna visste jag inte vad jag skulle tycka. Är de snygga?? Men jag står kvar vid min åsikt, hatar kardborrebanden, kilklacken och allt med dem. Såg att Topshop gjort sin egna variant med snören istället, den gillade jag bättre, men inte riktigt ändå. Allt Isabel Marant gör är faktiskt inte snyggt. Sorry.
Svart+mörkbrunt
En kombination som jag aldrig förstått mig på är när tjejer väljer en mörkbrun topp till ett par svarta jeans. Enligt mig går absolut inte svart+mörkbrunt ihop. Klart att jag förstår om man har en svart vinterjacka till ett par mörkbruna skor, men när man väljer plagg som "nuddar" vid varandra så går det inte. Kolla bara dessa outfits ovan, de hade varit SÅ mycket snyggare om de tagit bort sina bruna grejer och lagt till en annan färg istället.
VAD TYCKER DU OM MINA Ã…SIKTER?
Upp