paradisöar

Resor
En av dagarna i Phuket så åkte vi på en heldagsutflykt för att besöka Phi Phi-öarna och Khai Nai-ön. En chaufför hämtade oss på hotellet på morgonen och lämnade oss sedan i hamnen där vi samlades ett helt gäng för att sedan åka ut med båt och besöka öarna.
Vi började med Phi Phi Ley, som är känd från filmen the Beach med Leonardo di Caprio. Mayaviken som är på bilderna har blivit utnämnd till den vackraste stranden, och det var verkligen sjukt fint där! Aldrig sett så ljust, klart, turkost vatten och bakom viken var det djungel. Det var dock sjukt packat med turister och turistbåtar när vi var där, men skulle vara verkligen vara paradiset utan det!
När vi lämnade Mayaviken så åkte vi förbi lite olika grottor på andra sidor av Phi Phi Ley, haha kanske inte det som intresserar mig direkt, men kolla det turkosa vattnet!
På ytterliggare en sida av Phi Phi Ley så fanns The Monkeys Bay, där det fanns vilda apor. En av guiderna gav en apa i trädet en juice och apan var smart nog att ta av korken, rätt coolt!
Sedan stannade vi mitt ute på havet för snorkling. Det var riktigt coolt att se vilket liv det finns under havsytan! Stora korallrev och fiskar. Efter snorklingen besökte vi ön Phi Phi Don som jag tyvärr inte fick så bra bilder från. Men där var också väldigt fint och det var där lunchen serverades!
Slutligen var vi på ön Khai Nai, som var en riktigt liten ö! Knappt någonting som ni kan se på denna bild! Där badade man i princip med massvis av fiskar runt omkring sig. Slängde man bara i en bit banan i vattnet så kom jättemånga fiskar för att äta den.

Hade en jättebra dag, och man insåg verkilgen vilka paradisöar det faktiskt finns här i världen! Tänk att vara på en fin liten ö med sin kärlek..haha man kan ju drömma sig bort!

  • Resor

Gillar

Kommentarer