resan

Resor

Hej där! Jag kom hem från mielno igårkväll och då stack vi direkt hem till våra kära kompisar som ville ha sällskap! Det var därför bilderna från resan inte kom igår, om ni funderat något över det. Jag vet. Det är fult att ljuga och jag ska se till att samma sak inte inträffar flera gånger, förlåt.

När vi kom dit de två första dagarna så var vädret inte på topp. Det regnade hela jäkla tiden. Så vi fick underhålla oss med affärerna, eller stånden som det egentligen liknade. Vi åkte även in till en liten stad och gick på ett varuhus. Resten av tiden spenderades på restauranger och hotellrummet.
Efter dessa dåliga dagar blev vädret finare. Inte på topp, men. Vi åkte till ett badställe med massa pooler och sånt. Väldigt trevligt!
Den sista (hela) dagen i Mielno spenderades på stranden! Vädret var finfint och stranden var smockad med folk! Det var knappt att man kunde sträcka på benen utan att nudda någon! Det fanns även sådan som jag kallar bungee-jump, uppblåsta bollar som man gick i på vatten och vattenskotrar!

  • Resor

Gillar

Kommentarer