tre favoriter från Stockholm Fashion Week

Catwalks
Jag var ju i Stockholm de tre första dagarna när modeveckan hölls så jag lyckades få tag i det här magasinet. Dock gick jag ju inte på någon visning. Åh, vad jag skulle vilja göra det. Att bli inbjuden till någon visning, det är drömmen. I alla fall så följde jag Stockholm Fashion Week lite halft på internet och här har ni mina tre absoluta favoriter!
Dagmar s/s 2012. Älskar printet och modellen på klänningen på fjärde bilden, älskar sandalerna i neonfärger och färgvalet på hela kollektionen. Klänningen på andra bilden är även superhärlig i den ljusa fina gråa färgen.
Tiger of Sweden s/s 2012. Jag gillar verkligen allt på dessa tre bilder. Älskar draperingen på den vita klänningen, printet på andra klänningen är bara så underbart och den randiga tröjan är så himla perfekt.
Whyred s/s 2012. Åh, vad jag har blivit galen i print. Bara kolla så snyggt mönster whyreds print har. Älskar blandningen av vitt, svart och print. Och herre gud vad snygga klänningar. Jag dör lite så snygg den printade klänningen med dragkedjan är. Jag vill ha!
Bilder från Stureplan.se

Gillar

Kommentarer