vecka 17

Veckans plagg
Jag har sett en hel del bloggare och kändisar som bär runda solglasögon och jag tycker det är så himla snyggt! De ska vara lagom stora och nätta. Dessa ovan hittade jag på saltochpeppar.se (någon konstig sida, haha) och jag tycker de ser supersnygga ut! Billiga är dem också, endast 145 kronor! Dock vet jag inte om man vågar beställa därifrån...

Jag har ju äntligen kommit igång med regelbunden träning och är nu grymt sugen på snygga träningskläder. Dessa shortsen vill jag SÅ gärna ha och skulle beställa dem direkt om de bara fanns i min storlek. Stella McCartney är en genial designer, i princip ALLT hon gör är snyggt. Så himla irrriterande att de inte finns. De kostar i alla fall 599 kronor och finns på nelly.com (endast i storlek M).


Något som verkligen förhöjer en outfit är en fin sjal. Jag är verkligen dålig på att använda sjalar (förutom utomhus) men det beror nog till största delen på att jag inte riktigt har några som jag verkligen gillar. Tror flera där ute inte heller använder sjal så mycket. Så jag rekommenderar mig själv och er att införskaffa i en fin sjal! Denna ovan tycker jag är superhärlig. Den kommer från Malene Birger och kostar 849 kronor.

Gillar

Kommentarer