vecka 47

Veckans plagg
Kom på att jag tycker att alla dessa plagg ihop blir en supersnygg outfit!
Dessa underbara ballerinor kommer från Office London (min favoritskoaffär i London) och jag kollade på dem både i april och i somras när jag var där. Superfina och väldigt prisvärda, då de är gjorda i läder och koskinn och kostar ca 600 kr.
Jag är sugen på ett par lite snyggare och lite mer detaljrika jeans. Nästan alla mina jeans kommer antingen från H&M eller Weekday som enligt mig har rätt snygga byxor, men vill ha något utöver det. Hittade denna bild på Gwyneth Paltrow och tyckte att hennes jeans var supersnygga (även hennes urfina stickade tröja från Céline!!). Sedan hittade jag dessa jeans från Diesel som är någorlunda lika. Superfin blå färg tycker jag. 1250 kronor från Diesel.
Jag slutar aldrig leta efter den "perfekta" vinterjackan. Hittar nya som jag vill ha nästan varje dag. Nu har jag fått för mig att jag är ute efter en kortare modell. Tycker denna ovan från Maison Scotch (favoritmärket när det gäller jackor) är superfin. Kanske bli den min, om jag inte ändrar mig som jag antar att jag kommer göra snart. Ca 1400 kr.

Gillar

Kommentarer