vitt, blått och brunt

Shopping
Hej! Efter att ha legat på stranden i flera timmar så har jag nu gått runt och fotat mina nya plagg från London. Har tagit bilderna bland träden i trädgården och försökt få till fina vinklar och ljus med solen. Här har ni dem!
Mitt nya favoritplagg! Älskar den tunna bomullen och känslan av mycket tyg när man har på sig det. Tycker det är så himla fint, från All Saints och var på rea (!)Â fick ge 250 kronor för det, nöjdnöjdnöjd!
Mina nya höga mörkblåa shorts! Dem sitter supersnyggt på och jag har helt kärat ner mig i mörkblått. Från Urban Outfitters, på rea dem med och jag tror jag fick ge cirka 150 kronor för dem, billigt och bra!
Äntligen blev dessa shortsen mina! Först provade jag dem i Malmö då dem tyvärr inte fanns i min storlek. Därefter letade jag efter dem när jag var på Zara i Spanien då dem var helt slut. När jag sedan hittade dem på Zara i London och dem dessutom var på rea blev lyckan fullständig. 160 kronor fick jag ge, vilket kap!
Denna tröjan är väl egentligen inget speciellt. Hittade dock den bredvid dem mörkblåa shortsen inne på Urban. Provade den till shortsen och den var hur snygg som helst på. Enkel, seglarringad och mörkblå och vit, love it!
Till slut har ni mina nya älsklingar. Verkligen dem finaste sandalerna jag sett. Åh, vad jag älskar dem! Cirka 570 kronor från världens bästa skoaffär Office. Gud vad jag vill att den ska finnas i Sverige!

Gillar

Kommentarer